Hyökkääjä Elmo Heinonen vahvistaa loppukauden TPS:n rivejä

Hyökkääjä Elmo Heinonen siirtyy FC Hongasta TPS:ään loppukauden 2020 kattavalla lainasopimuksella. 23-vuotiaalla Heinosella on FC Hongan kanssa kauden 2021 loppuun asti ulottuva sopimus. Heinonen on jo liittynyt TPS:n harjoitusvahvuuteen.

– Asiat järjestyivät nopeasti, isot kiitokset siitä kaikille osapuolille. Tepsi on kuulunut suosikkiseuroihini aina, joten on todella hieno pukea mustavalkoraitainen pelipaita päälle. Uskon, että meillä on vielä hieno syksy edessä ja teen joukkueen eteen varmasti kaikkeni, Heinonen lupasi ennen uuden seuransa ensimmäisiä harjoituksiaan.

Heinonen on alun perin SalPa:n kasvatteja ja hän siirtyi Espooseen elokuussa 2019. Hän on pelannut Hongassa kausien 2019 ja -20 aikana yhteensä kahdeksan Veikkausliigaottelua. Heinosen maalitili Veikkausliigatasolla on vielä avaamatta. Oikeajalkainen Heinonen on pelannut myös SalPa:n sekä FC Honka Akatemian joukkueissa Kakkosen tasolla yhteensä 74 ottelua ja viimeistellyt niissä 29 maalia.

– Elmo on ollut TPS:n kiikarissa jo aikaisemminkin, mutta hän valitsi viime vuonna Hongan ja Veikkausliigan. Me olemme seuraneet häntä nyt tiiviisti, kun Hongassa ei ole tullut peliaikaa niin paljon. Hän on pelaajatyyppinä fyysinen ja vahva juoksija, joka tekee koko ajan paljon töitä. Hän tuntee myös entuudestaan seuraa ja se varmasti nopeuttaa sopeutumista. Elmon näyttöhalut ovat erittäin kovat ja hän tulee tänne nälkäisenä, hän sopiikin joukkueemme profiliimme erinomaisen hyvin, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson analysoi.

– Kaikki joukkueet haluavat vielä tässä vaiheessa tehdä ne viimeiset siirtonsa joukkueeseen ja vahvistua, mutta näissä tämän hetken olosuhteissa pitää olla erityisen tarkkana kaikkine riskeineen. Myös me seuraamme tarkkaan tilannetta siirtoajan umpeutumiseen asti, mutta sunnuntain jälkeen tilanne on sitten selkeä loppukauden osalta, Johansson vielä muistuttaa.

Lisää uutisia