Honka-ottelun koosteet ja lehdistötilaisuus

TPS TV taltioi Honka-ottelun parhaita paloja niin kentän laidalta kuin stadionin uumenistakin. TPS TV:llä oli kamerat päällä jo pukukoppikäytävällä ennen matsia. Myös itse ottelu kuvattiin aivan Tepsin vaihtopenkin vierestä, joten kentän äänet kuuluvat aivan eri tavalla kuin normaalissa ottelukoosteessa. Ottelutapahtumien jälkeen TPS TV kiiruhti suorinta tietä Tepsin pukukoppiin, jonka voitonjuhlatunnelmia voi fiilistellä pätkän päätteeksi.

TPS TV Special: Honka-kaadon parhaat palat

TPS raivoisa taistelu Veikkausliigapaikan eteen jatkui tänään upeissa merkeissä, kun raitapaidat pystyivät kuin pystyivätkin kaatamaan tämän hetken päävastustajansa FC Hongan lukemin 2-1. Tepsi rutisti nyt jo viidennen peräkkäisen tappiottoman ottelunsa ja kuroi Hongan etumatkan enää kolmeen pisteeseen. Myös TPS:n ”Annetaan poikien pelata” -kampanja huipentui tähän voitolliseen matsiin.

Kooste: TPS – FC Honka 2-1 (13.08.2014)

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa olivat paikalla pelaajista FC Hongan laitapuolustaja Ilari Äijälä, kaksi maalia kotijoukkue TPS:lle iskenyt Mikko Hyyrynen, sekä joukkueiden päävalmentajat, FC Hongan Shefki Kuqi ja TPS:n Mika Laurikainen.

Lehdistötilaisuus: TPS – FC Honka 2-1 (13.8.2014)

Lisää uutisia