HJK-TPS pelataan maanantaina

TPS jatkaa maaottelutauon jälkeen taas mitalinmetsästystä. Vastassa on jo Suomen mestaruuden varmistanut HJK. Kaikki varmasti muistavat että TPS kävi pari viikkoa sitten hakemassa isäntäjoukkue HJK:n nenun edestä Suomen Cupin voittopystin. HJK:lla saattaa olla siis revanssi mielessä kun Marko Rajamäen rykmentti palaa pääkaupunkiin.

– Uskon että HJK haluaa ja lähtee voittamaan. Voi olla että Klubi antaa myös peliaikaa sellaisille pelaajille, jotka eivät ole pelanneet niin paljon kauden aikana, pohtii TPS-puolustaja Sami Rähmönen.

– Isot onnittelut heille Suomen mestaruudesta. Tässä mielessä Klubi on ollut liigan paras joukkue ja he ovat ansainneet mestaruutensa. Meillä on tarkoituksena mennä maanantaina Helsinkiin pelaamaan sarjapeli ja koitetaan ottaa täydet kolme pistettä. Ne on meille tärkeät pisteet, hahmottelee puolestaan Rapa Rajamäki.

HJK on ollut TPS:lle varsin paha vastus viime vuosina. Harvoin on varsinkaan täysiä pisteitä irronnut helsinkiläisiltä. Nyt kun TPS kävi ottamassa tärkeän vierasvoiton Klubista Suomen Cupin finaalissa, on helpompi lähteä pelaamaan HJK:ta vastaan. Vai onko Sami?

– Onhan se varmaan helpompi lähteä pelaamaan. Taisi olla mullekin ensimmäinen kerta kun voitettiin HJK. Nyt on voitto alla ja mukava taas lähteä Helsinkiin. Eiköhän se HJK kaadu niillä keinoilla mitä tässä on aiemminkin käytetty. Pelataan vaan normaalisti omaa peliämme, summaa Sami Rähmönen.

HJK-TPS -ottelu pelataan maanantaina 18.10. Helsingissä Sonera Stadiumilla kello 18.30 alkaen. TPS-kannattajat järjestävät tähän kauden viimeiseen vierasotteluun bussikyydityksen. Lähde siis kannustamaan TPS jälleen vierasvoittoon!

Bussi starttaa kohti Helsinkiä maanantaina 18.10. kello 15.30 ravintola Pikku-Torren (Yliopistonkatu 30) edestä. Matsireissun hinta on 25 €, joka sisältää kuljetuksen ja pääsylipun.

Ilmoittautumiset otetaan vastaan osoitteessa info@tps-kannattajat.net tai TPS-kannattajien omalla sivustolla.

Matkaan ilmoittauneilta tarvitaan seuraavat tiedot: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Kaikki mukaan!

Lisää uutisia