HJK-ennakko: ”Cup-finaali on jo analysoitu, sieltä tulee sisuuntunut joukkue vastaan”

TPS kohtaa hallitsevan Suomen mestarijoukkueen, HJK:n, perjantain iltaottelussa Kupittaan Veritas Stadionilla. Kyseessä on suomalaisen seurajalkapallon klassikoiden klassikko, sillä mitkään kaksi muuta joukkuetta eivät ole kohdanneet pääsarjatasolla yhtä monta kertaa.

TPS lähtee otteluun 2-2-tasapeli allaan, joka tuli PS Kemin vieraana Oulussa. HJK pelasi Veikkausliigaa viimeksi edellisviikon maanantaina ja vastus sekä pelipaikka oli sama kuin TPS:llä. HJK kaatoi PS Kemin 1-2. Sen jälkeen Klubi pelasi lauantaina Suomen Cupin finaalissa FC Interiä vastaan ja hävisi loppuottelun 0-1.

TPS:n keskikenttäpelaaja Onni Valakarilla on myös helsinkiläistaustaa, mutta hänen edustamansa seura ei ole ollut HJK, vaan Käpylän Pallo. 18-vuotias Valakari pelaa nyt ensimmäistä kauttaan Veikkausliigassa ja otteluita on kertynyt täydet seitsemän. Hän on onnistunut maalinteossa jo kaksi kertaa. Verkko heilahti ensimmäisen kerran huhtikuisessa liigadebyytissä Lahdessa ja kauden toinen osuma tuli viime sunnuntaina PS Kemiä vastaan.

Valakari kertailee omaa sekä joukkueensa alkukautta ja ennakoi myös HJK:n iskukykyä perjantaina. Valakari tietää, että HJK:ssa on jo analysoitu viime lauantainen cupin finaalitappio ja Turkuun saapuu sisuuntunut joukkue, joka haluaa näyttää oikeaa osaamistaan nyt Veikkausliigassa.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/hjk-ennakko-cup-finaali-jo-analysoitu-sielta-tulee-sisuuntunut-joukkue-vastaan/

TPS:n vieraana on perjantaina yli 800 Turun Nappulaliigan junioripelaajaa. He täyttävät olympiakatsomon J- ja K-lohkot.

Lippujen hinnat TPS-HJK -otteluun Veritas Stadionin pääkatsomoon:

Yksittäiset liput ennakkoon peliä edeltävään päivään mennessä (https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-hjk-lippuja/217901):

– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
– Nuoret (12-17 v.) 7 €
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Otteluisäntä OP Turun Seutu tarjoaa asiakasomistajilleen kaksi lippua yhden normaalilipun hinnalla. Näitä etulippuja saa Veritas Stadionin lipunmyynnistä ottelupäivänä sekä kaikista Ticketmasterin myyntipisteistä 17.5. asti:

– Aikuiset 20 € (OP Turun Seudun asiakasomistajille kaksi lippua yhden hinnalla)
– Opiskelijat ja eläkeläiset 15 € (OP Turun Seudun asiakasomistajille kaksi lippua yhden hinnalla)
– Nuoret (12-17 v.) 10 € (OP Turun Seudun asiakasomistajille kaksi lippua yhden hinnalla)
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi (Pääsylippu pitää noutaa lipunmyynnistä)

Ottelua on mahdollista seurata suorana Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/stream/3232203

TPS-HJK perjantaina 18.5. klo 18.30 – tervetuloa!

Lisää uutisia