Henri Tuhkala valittiin TPS jalkapallon uudeksi myyntijohtajaksi

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on valinnut organisaation uudeksi myyntijohtajaksi Henri Tuhkalan. 30-vuotias Tuhkala aloitti uudessa toimessaan jo marraskuun puolella.

Tuhkalalla on taustallaan vankka kokemus urheilun liiketoiminnasta, sillä hän toimi syksyyn 2018 asti TPS jääkiekon taustayhtiön liiketoimintapäällikkönä. Naantalista kotoisin oleva Tuhkala on viimeisen vuoden ajan opiskellut liiketaloutta ja valmistuu pian tradenomiksi.

– Sain TPS jääkiekosta matkaan lisäkokemusta ja uutta osaamista urheiluseuran myynnistä, markkinoinnista sekä yleensäkin liiketoiminnasta. Pääsin myös tekemään yhteistyötä laajan kumppaniverkoston kanssa Varsinais-Suomen alueella, Tuhkala taustoittaa.

– Myös TPS jalkapallon puolella on innostava työkulttuuri ja tekemisen meininki. Organisaatio on samalla myös nöyrä ja ihmisläheinen. Koko suomalainen jalkapallo on hyvässä nosteessa Huuhkajien upeiden suoritusten myötä ja meidän täytyy hyödyntää se myös suomalaisessa sarjajalkapallossa. TPS:n paluu Veikkausliigaan luo meille erinomaiset puitteet entistä laadukkaamman myyntiorganisaation rakentamiseen, Tuhkala tietää.

– Hienoa, että olemme saaneet sellaisen ammattilaisen seuraamme, jolla on kokemusta ja osaamista urheilun liiketoiminnasta sekä -myynnistä. Uuden myyntijohtajan tehtäviin kuuluu myös myynnin työkalujen ja myyntituotteiden kehittäminen, eli yleensäkin myynnin ammattimaistaminen. Tarvitsemme jo olemassa olevien asiakkaiden lisäksi myös uusia yhteistyökumppaneita toimintaamme, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen tiivistää.  

Lisää uutisia