Hammarby-TPS -ottelupäivä lyöty lukkoon – myös neljäs treenipeli sovittu

TPS pelaa talven toisen harjoitusottelunsa tämän viikon torstaina 16.2. Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Superettanissa pelaavaa IF Brommapojkarnaa vastaan. Ottelu alkaa Javenture-Areenalla klo 14.00. Liput otteluun maksavat 5 € / kpl.

Kolmas aiemmin sovittu harjoituspeli pelataan niin ikään Superettan-joukkue Hammarbyta vastaan Tukholmassa. Ottelupäivä on ollut epävarma kyseisen pelin osalta, mutta se on nyt lyöty lukkoon. Ajankohdaksi vahvistui lauantai 31.3. klo 13.00 ja pelipaikkana on Söderstadion. Varakenttänä toimii Stadshagen, jossa on keinonurmi.

TPS:lle on varmistunut myös neljäs harjoitusottelu, joka pelataan SWU-seuravierailun yhteydessä Salossa maanantaina 26.3. klo 18.00 SalPa:a vastaan. TPS tulee pelaamaan seuravierailulla nuorella, tulevaisuuden lupauksia sisältävällä joukkueella. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkueessa on noin 3-6 pelaajaa edustusjoukkueesta ja loput pelaajat ovat nuoria poikamaajoukkuepelaajia tai muita potentiaalisia pelureita. Harjoitusottelun jälkeen seuraväelle järjestetään ns. futispaneeli, jossa on mahdollisuus avoimeen keskusteluun.

Lisää uutisia