GrIFK-ennakko: ”Taktisesti pelaavat fiksusti, kotikenttäetu on todellinen”

Aina yhtä arvoituksellinen Jalkapallon Ykkönen jatkuu TPS:n osalta ensi sunnuntaina Kauniaisissa klo 18.30 alkaen, kun vastaan asettuu yllätysvalmis GrIFK.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti. Kauden ensimmäisen kohtaamisen vei keväällä GrIFK kotonaan lukemin 1-0. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ei tuota ottelua halua edes muistella. Sen verran karusta kokemuksesta oli kysymys.

Heinäkuussa TPS voitti puolestaan Paavo Nurmen Stadionilla maalein 2-0, eikä sekään peli mikään läpihuutojuttu ollut. Laurikainen korostaa, että hän on pitänyt Grania kauden alusta lähtien kovana ja arvaamattomana nippuna, jolla on jo ihan kenttäolojen puolesta selkeä kotietu takanaan.

TPS:n harjoitusvahvuudesta puuttuvat edelleen jalkaansa poteva Miro Tenho sekä virustaudin kourissa vieläkin oleva Riku Sjöroos. Tenhon suhteen elää jopa toivo, että hän pääsisi vielä tällä kaudella pelaamaan. KPV-ottelusta puuttunut Niklas Blomqvist on palanut puolestaan jo normaalin treenivahvuuteen.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/grifk-ennakko-taktisesti-pelaavat-fiksusti-kotikenttaetu-todellinen/

Sunnuntain ottelusta ei ole tarjolla livekuvaa. TPS-kannattajat järjestää matkan Kauniaisiin – kaikki mukaan! http://tps-kannattajat.net/site/jalkapallon-kannattajamatkat-syksy-2016/

Lisää uutisia