GrIFK-ennakko: Maalintekijän numeron 9 napannut Mettälä janoaa osumia, Peltola palaa kokoonpanoon

TPS kärsi edellisessä ottelussaan 0–1-tappion AC Oululle. Vaikka pisteet matkasivat Ouluun, oli turkulaisten peliesitys kuitenkin parempi kuin ensimmäisessä sarjaottelussa Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

– Nyt palattiin siihen, mitä olemme harjoitelleet. Emme olleet KPV-pelissä mitenkään hyviä. Oulu-pelissä maalit jäivät puuttumaan, mutta meillä oli eväät voittoon. Vaikka pelasimme lopussa vajaalla, pystyimme silti ahdistamaan Oulua. Se on hyvä merkki jatkon kannalta, vaikka tulos olikin huonoin mahdollinen, analysoi päävalmentaja Mika Laurikainen.

Keskiviikkona vastaan asteleva Grankulla IFK oli viime kaudella erittäin kova kotijoukkue. Granin 11 voitosta kahdeksan tuli Kauniaisten keskuskentällä.

– Lähdetään pelaamaan samalla tavalla kuin AC Oulua vastaan. Grankullan prässipeli on aika lailla samanlaista kuin Oulun. Tehdään vain maaleja enemmän kuin viime pelissä, sanoo laitahyökkääjä Ilari Mettälä.

Mettälä otti täksi kaudeksi paitansa selkämykseen numeron yhdeksän. Viime kaudella isokokoinen hyökkääjä pelasi numerolla 24.

– Ennen kautta kyseltiin, haluaako joku vaihtaa numeroa. Katsoin, että siinä on ysi vapaana. Ehkä yhdeksikkö motivoi minua tekemään maaleja, se on kuitenkin tunnettu maalintekijän numero, kertoo edellisellä kaudella 12 täysosumaa iskenyt Mettälä.

Laitahyökkääjä Oskari Jakonen otti viikonlopun ottelussa AC Oulua vastaan kaksi keltaista korttia ja on siten pelikiellossa Grankulla IFK -kamppailussa. TPS saa Kauniaisiin mukaan Waltteri Peltolan, joka on toipunut takaisin pelikuntoon. Peltola oli Palloseuran paras maalintekijä harjoituskaudella kuudella maalillaan. Kokenut hyökkääjä Mikko Hyyrynen on edelleen sivussa kokoonpanosta.

GrIFK – TPS keskiviikkona 17.5. klo 18.30.

Videoennakko TPS TV:ssä:
https://tpstv.fi/grifk-ennakko-maalintekijan-numeron-9-napannut-mettala-janoaa-osumia-peltola-palaa-kokoonpanoon/

Radio Auran Aallot lähettää taajuuksillaan selostuksen ottelusta:
https://fc.tps.fi/auran-aallot-selostaa-tps-n-vierasotteluita

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä myös Fanseatin ja Elisa Viihteen kanavilta:
http://www.fanseat.com/event/3267

Lisää uutisia