GANT Akatemia ottaa askeleen seuraavalle tasolle – pelaajia nyt kymmenen

TPS:n GANT Akatemian tarkoituksena on varmistaa seuran lahjakkaimpien nuorten pelaajien kokonaisvaltainen kehittyminen parhaassa mahdollisessa valmennuksessa sekä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa seuran oman pelaajakehitysohjelman kautta. Kaikille GANT Akatemian pelaajille laaditaan oma henkilökohtainen ja pitkäjänteinen kehityssuunnitelma harjoitteluun ja pelaamiseen. Suunnitelmassa huomioidaan myös maajoukkuetapahtumat ja mahdolliset kansainväliset seuravierailut. Lopullisena päämääränä on nostaa pelaajia TPS:n omaan edustusjoukkueeseen sekä sitä kautta vielä kansainvälisille kentille.

Koko TPS jalkapallon valmennuksesta vastaava Mika Laurikainen päivitti koko TPS:n GANT Akatemian yleistilanteen. GANT Akatemiassa jatkavat pelaajina maalivahti Lucas Bergström, keskikenttäpelaaja Jesper Karlsson, puolustaja Ryan Mahuta, puolustaja Pekka Mattila, keskikenttäpelaaja Erik Mirel sekä hyökkääjä Mauro Severino. Mika Laurikainen päivitti GANT Akatemian vanhempien pelaajien tilanteet ja hän kertoi samalla, että esimerkiksi Lucas Bergström on herättänyt erittäin suurta mielenkiintoa Englannin suurseuroissa.

TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkö Joonas Laurikainen vastaa GANT Akatemian pelaajien harjoittelun viikkorakenteesta. Uusina sopimuspelaajina GANT Akatemiaan liittyvät nyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Bamo Ahmadi, keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiä, hyökkääjä Onnipekka Pajula sekä puolustaja Nikolas Talo. Joonas Laurikainen esitteli myös GANT Akatemian kaikki uudet pelaajat.

Juniorivalmennuspäällikkö Mikko Hyyrynen vastaa puolestaan GANT Akatemian pelaajien fyysisestä harjoittelusta sekä testauksesta.

GANT Akatemian rehtori Tapio Hirvaskari on vastannut koko GANT Akatemian toimintarakenteen kehitystyöstä. Hän avasi TPS:n reservijoukkuetoiminnan tavoitteita ja suunnitelmia sekä koko GANT Akatemian sopimusrakenteiden uudistamista.

Bamo Ahmadi ja Onnipekka Pajula kertoivat tuoreeltaan millaisia he ovat omasta mielestään pelaajina, sekä miltä tuntuu liittyä mukaan GANT Akatemian toimintaan. He paaluttivat myös omia henkilökohtaisia tavoitteitaan tulevaisuuden suhteen.

Katso juttu TPS TV:stä: https://tpstv.fi/gant-akatemia-ottaa-askeleen-seuraavalle-tasolle-pelaajia-kymmenen/

GANT Akatemian sivut: https://fc.tps.fi/fi/seura/gant-akatemia

Lisää uutisia