Fulhamin Robert Milsom lainasopimuksella TPS-paitaan

Veikkausliigakauteen valmistautuvan TPS:n ja Englannin Valioliigaseura Fulham FC:n yhteistyö pelaajarintamalla jatkuu. Viime kaudellahan Fulhamin sopimuspelaaja Wayne Brown pelasi lopulta koko kauden lainasopimuksella TPS-paidassa ja hänet valittiin kauden päätteeksi Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi. 

Ensi kaudeksi TPS-paitaan saapuva englantilaispelaaja on Robert Milsom, joka siirtyy Fulhamista Turkuun Veikkausliigakauden 2010 alusta aina elokuuhun asti ulottuvalla lainasopimuksella. 23-vuotias Milsom on vasenjalkainen puolustava pelaaja, joka on pelannut puolustavassa roolissa keskikentällä, mutta hän pystyy pelaamaan myös puolustuslinjassa. Pääasiassa Fulhamin reservijoukkuetta edustanut Milsom debytoi Englannin Valioliigassa helmikuussa 2009 ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Milsom liittyy TPS:n harjoitusvahvuuteen juuri ennen kauden alkua.

– Olen todella iloinen saadessani liittyä TPS:n joukkueeseen lainasopimuksella ja haluan pelata niin monta peliä kuin mahdollista. Olen kuullut positiivisia asioita Wayne Brownilta hänen kokemuksistaan ja puhuinkin Waynen kanssa säännöllisesti hänen pelatessaan Suomessa viime kaudella. Hän menestyi todella hyvin ja toivon pystyväni samaan, Milson kommentoi.

– Olemme tietysti iloisia siitä, että yhteistyö Fulhamin kanssa pelaajarintamalla jatkuu. Wayne onnistui ehkä jopa yli odotusten ja annammekin Robertin nyt rauhassa sopeutua uuteen ympäristöön ja joukkueeseen. Odotamme, että hän tuo mukanaan ammattimaisuutta sekä perusbrittiläistä asennetta, niin pukukoppiin, kentälle kuin harjoituksiin. Lisäksi puolustavien pelipaikkojen keskinäinen kilpailu tiivistyy entisestään, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtajaMarco Casagrande linjaa.

Lisää uutisia