FC KTP -ennakko: ”Meillä on nyt todella hyvä sisäinen kilpailutilanne”

TPS kohtaa lauantaina 6.4. harjoitusottelussa FC KTP:n. Ottelu pelataan Kupittaa vitosella ja se alkaa klo 13.15.

TPS kohtasi FC KTP:n jo Suomen Cupin alkulohkon ottelussa Kotkan Arto Tolsa -areenalla helmikuun alkupuolella. FC KTP oli tuolloin parempi maalein 3-2. TPS:n maaleista vastasivat Kotkassa Eliécer Espinosa ja Alim Moundi.

On selvä asia, että lauantain harjoitusottelulla haetaan jo ennakkoasetelmia Ykkösen kaudelle 2019. TPS kohtaa ennen kauden alkua Ykkösen joukkueista vielä myös FC Hakan 20.4. Valkeakoskella.

26-vuotias laitahyökkääjä Solomon Duah on TPS:n viimeisin sopimuspelaaja. TPS:llä on tällä hetkellä myös pieniä loukkaantumishuolia kahden hyökkäyspään pelaajan kanssa.

TPS:n edustusjoukkue onkin Duahin sopimuksen jälkeen kahta viimeistä puolustuspään sopimusta vaille valmiina. On erittäin todennäköistä, että joukkueen kaksi viimeistä sopimuspelaajaa ovat Jessy Lando Fusu ja Aldayr Hernández. Asiat varmistuvat kuitenkin vasta sitten, kun peliluvat ovat kunnossa ja sopimukset on allekirjoitettu. TPS:llä on nykyisten sopimuspelaajiensa joukossa myös todellinen jokeri, joka saatetaan nähdä kauden aikana myös topparin tontilla.

Päävalmentaja Tommi Pikkaraisen haastattelu TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-ktp-ennakko-meilla-on-nyt-todella-hyva-sisainen-kilpailutilanne/

TPS:n maalivahtivalmentajana toimii kaudella 2019 Mikko Känkänen, joka on päävalmentaja Pikkaraiselle tuttu mies jo SalPa-kausilta.

TPS:n GANT Akatemian pelaajista keskikenttäpelaaja Erik Mirel tarvitsee kehittyäkseen kunnolla peliaikaa miesten peleissä ja hän aloittaakin kautensa Kakkosen tasolla Rauma Pallo-Iiroissa.

Ottelusta ei ole luvassa suoraa lähetystä. TPS:n Twitteriin on luvassa tekstipäivityksiä ottelun aikana.

Lisää uutisia