FC Honka -ennakko: ”Pyrkivät pallolliseen peliin, mutta meillä on vastauksemme”

TPS kohtaa Naisten liigassa lauantaina hallitsevan Suomen mestarijoukkue FC Hongan. Espoolaisjoukkue on turkulaisittain erityisen mielenkiintoinen siksi, että joukkueen riveissä pelaa kaksi viime kauden TPS-pelaaja. Laitapelaaja Elli Pikkujämsä on jäänyt suhteellisen vähälle peliajalla. Hyökkääjä Jutta Rantala on puolestaan viimeistellyt tähän mennessä yhden maalin.

FC Honka on aloitti kautensa neljällä voitolla. Viimeiset kaksi kierrosta se on kuitenkin kompuroinut jonkin verran. Ensin Åland United voitti espoolaiset Maarianhaminassa ja viime kierroksella JyPK venyi Espoossa 1-1-tasapeliin. Hongan saldo on kuuden pelatun kierroksen jälkeen 4-1-1 maalierolla 15-4.

TPS on pelannut nyt neljä peräkkäistä ottelua ilman tappioita. Se on kaatanut Pallokissat ja JyPK:n ja pelannut tasan ONS:n ja TiPS:n kanssa. Tepsin saldo on kuuden pelatun kierroksen jälkeen 2-3-1 maalierolla 6-5.

Molemmista joukkueista löytyy yksi neljän (4) maalin viimeistelijä, FC Hongassa Ella-Rosa Huusko ja TPS:ssä Tiia Savolainen.

TPS:n keskikenttäpelaaja Riikka Ketoja on pelannut tällä kaudella monella eri pelipaikalla, välillä myös hyökkäävämmässä roolissa. Uusi rooli tuotti hänelle viime viikonloppuna kauden ensimmäisen henkilökohtaisen maalin ja samalla koko joukkueelle pisteen ONS:n vieraana. Ketoja uskoo, että FC Honka pyrkii lauantaina pitämään palloa, mutta hän muistuttaa samalla, että se on hyvin tarkkaan TPS-leirin tiedossa.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/fc-honka-ennakko-pyrkivat-pallolliseen-peliin-meilla-vastauksemme/

TPS-FC Honka lauantaina Urheilupuiston yläkentällä 12.5. klo 16.00 – tervetuloa!

TPS-FC Honka näkyy myös suorana lähetyksenä Fanseatin kautta: https://www.fanseat.com/event/16670

Palvelu on maksullinen (7,99€/kk). Uusille asiakkaille on tarjolla yhden kuukauden ilmainen kokeilujakso.

Lisää uutisia