Elisa Viihde Sport näyttää kaikki Ykkösen ottelut selostettuina

Elisa Viihde Sport näyttää kaudella 2019 kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut selostettuina. TPS:n kotiotteluiden selostuksista vastaa kaikille tuttu mustavalkoinen ääni, Markku Silvennoinen.

Kaikki Elisa Viihde Sport -kanavat näkee tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin hintaan 9,90 €/kk. Lähetykset on katsottavissa puhelimella, tabletilla ja selaimella osoitteessa: elisaviihde.fi/sport myös ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta. Tarvitset vain Elisa Viihde -tunnukset, joiden rekisteröiminen on maksutonta.

Elisa Viihde Sport 1 -kanavaan sisältyy Elisa Viihteen maksuttomien kanavien ja Elisa Kanavakortin, mutta koko Elisa Viihde Sport -paketin tilaajana pääsee nauttimaan koko Elisa Viihde Sportin monipuolisesta tarjonnasta. Elisa Viihteen kanavat löytyvät kanavapaikoilta 841-848 ja Elisan kaapeli-tv-verkossa kanavapaikoilta 361-368.

Elisa Viihde -asiakkaana voi katsoa suoria lähetyksiä myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksella sekä selaimella osoitteessa elisaviihde.fi/sport – missä ja milloin vain. Jälkilähetykset löytyy Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta sekä osoitteesta elisaviihde.fi/sport.

Tilaa Elisa Viihde Sport -paketti ja aloita katselu heti avauskierrokselta: https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/turun-palloseura/827

Jalkapallon Ykkönen on kuitenkin kaikkein parasta paikan päällä. Tilaa TPS:n kausikortti kaudelle 2019 täältä; vaihtoehtoja on monia: https://fc.tps.fi/fi/liput
 

Lisää uutisia