Diego Corpache jatkaa TPS:n valmentajana

TPS on tehnyt jatkosopimuksen edustusjoukkueensa valmennusryhmään jo viime kaudella kuuluneen Diego Corpachen kanssa. Corpachen tuore jatkosopimus kattaa kaudet 2011 ja -12.

– Rapa ja Diego ajattelevat jalkapallosta hyvin samalla tavalla. Yhteistyö ja työnjakohan toimivat jo viime kaudella erinomaisesti koko valmennusryhmässä. Diegolle on tiedossa isompi rooli nuorten pelaajien ohjaamisessa ja kasvattamisessa. Olen erittäin iloinen, että hän jatkaa täällä Tepsissä ja tuo taas lisää jatkuvuutta valmennukseemme, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande toteaa tyytyväisenä.

34-vuotias, nyt jo turkulaistunut, argentiinalainen saapui pelaajana Suomeen jo kaudeksi 2001. Hän ehti edustaa turkulaista FC Interiä Veikkausliigassa kaikkiaan kahdeksan kauden ajan. Corpache voitti Interin riveissä Suomen mestaruuden vuonna 2008. Kauden 2009 Corpache edusti Hakaa ja viime kaudella hän siirtyi valmennustehtäviin TPS:n riveihin. Hän pelasi urallaan yhteensä 167 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä viisi maalia.

Corpachen ensimmäinen kausi valmentajana oli menestyksekäs, kun hän pääsi juhlimaan niin Suomen Cupin voittoa kuin SM-pronssiakin. Corpache liittyy TPS:n valmennusrinkiin vielä helmikuun aikana.

Lisää uutisia