Auran Aallot selostaa TPS:n vierasottelut Veikkausliigakaudella 2018

Auran Aallot jatkaa TPS jalkapallon radiokumppanina myös alkavalla Veikkausliigakaudella ja Tepsin vierasottelut kuullaan Aaltojen taajuudelta suorina selostuksina. Ensimmäinen vierasottelulähetys kuullaan jo kuluvan viikon sunnuntaina 8.4, kun TPS avaa kautensa FC Lahtea vastaan klo 15:00 alkavassa ottelussa. Ottelut selostaa tuttuun tapaan Markku Silvennoinen.

TPS jalkapallo palaa Veikkausliigaan kolmen kauden tauon jälkeen ja myös Auran Aalloilla päästiin kuulemaan nousutunnelmat suorana lähetyksenä. Jalkapallolähetykset ovat alkavalla kaudella osa vastikään Radiogaalassa palkittua Otteluilta-ohjelmaa, jolloin lähetyksien sisältö monipuolistuu.

– Otteluita tullaan ennakoimaan kattavammin ja pyrimme haastatteluiden avulla tuomaan TPS-pelaajat kuulijoille entistä tutummiksi, Auran Aaltojen tuottaja Ville Klami taustoittaa.

Ottelulähetysten lopullista määrää ei vielä tässä vaiheessa pystytä täydellä varmuudella vahvistamaan, mutta alustavasti pyrkimys on, että jokaisesta vierasottelusta kuullaan lähetys.

– Pelipäivät näyttäisivät osuvan tällä kertaa sen verran hyvin kalenteriin jääkiekkoliigan perinteisten pelipäivien kanssa, ettei mahdollisia päällekkäisyyksiä ole huonoimmassakaan tapauksessa paria enempää. Asia toki varmistuu vasta myöhemmin kesällä, kun jääkiekkoliigan ohjelma julkaistaan, Klami muistuttaa.

Seuraavat yhteistyökumppanit mahdollistavat TPS-jalkapallon paluun jälleen Auran Aalloille:

RTV, Uotila & Laine Oy, Visma PPG, Tallink Silja Oy, Mehiläinen Oy, Salon Aluesähkö Oy, Mentor Turku, Gant

Lisää uutisia