Alim Moundi palasi Turkuun ja liittyy TPS:n harjoitusvahvuuteen

TPS:n keskikentän luottopelaaja Alim Moundi on palannut takaisin Turkuun ja hän liittyy seuransa harjoitusvahvuuteen. 26-vuotias Moundi aloittaa raitapaidoissa nyt jo kolmannen kautensa. Moundin tuorein TPS-sopimus kattaa kauden 2021, mutta sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2022.

Kamerunista kotoisin oleva Moundi saapui Suomen kaudeksi 2018 Tampereen Ilvekseen. Hän pelasi debyyttikaudellaan tamperelaisseurassa kuusi Veikkausliigaottelua. Hän siirtyi seuraavaksi kaudeksi Jalkapallon Ykköseen TPS:n riveihin ja oli nostamassa raitapaitoja Veikkausliigaan syksyllä 2019. Moundi pelasi tuolloin Ykkösessä yhteensä 25 ottelua ja viimeisteli niissä neljä maalia. Hän pelasi viime Veikkausliigakaudella TPS-paidassa yhteensä 21 ottelua sekä liigakarsintaottelut päälle. 

– Alim kuului viime kauden joukkueessa niihin pelaajiin, joista haluttiin ehdottomasti pitää kiinni. Hän kehittyi viime kaudella erityisesti syöttelijänä sekä yleensäkin pallollisena pelaajana ja osoitti olevansa muutenkin liigatason pelaaja. Alim oli loppujen lopuksi meidän paras keskikenttäpelaajamme, jonka vahvuuksiin ovat aina kuuluneet prässääminen, katkominen, pallon voittaminen sekä kova työnteko. Alimin Suomeen paluu viivästyi, koska hänellä oli henkilökohtaisia asioita kotimaassaan, mutta olemme toki olleet koko ajan häneen yhteydessä. Hienoa, että hän liittyy vihdoinkin joukkueeseen mukaan, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson toteaa tyytyväisenä.

Moundi pelasi ennen Suomeen tuloaan Kamerunin pääsarjatasolla kaudet 2013-17. Hänen seuransa oli Aigle Royal de la Menoua, jossa kertyi yhteensä 104 ottelua. Maaliteossa hän onnistui 28 kertaa.

Lisää uutisia