Aimo Moisanderista FC TPS Turku Oy:n uusi puheenjohtaja

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Aimo Moisanderin. Moisander seuraa luottamustehtävässään yhtiön hallituksen pitkäikaista puheenjohtajaa Jyrki Kurokalliota, joka johti TPS:n edustusjoukkueen taustayhtiötä yli kymmenen vuotta. Kurokallio ei jatka myöskään FC TPS Turku Oy:n hallituksessa enää.

– Olen toiminut tehtävässäni pitkään ja nykyiset haasteeni työelämässä eivät antaneet enää tarpeeksi aikaa puheenjohtajuuden hoitamiseen. Olen saanut kunnian johtaa tätä perinteikästä seuraa ja tehdä töitä hienojen ja osaavien ihmisten kanssa yli kymmenen vuoden ajan. Vaikka väistyn nyt luottamustehtävistä, olen intohimoinen TPS:n kannattaja myös tästä eteenpäin. TPS jalkapallo saa nyt kokeneen ja osaavan puheenjohtajan, joka tuntee koko TPS:n organisaation jo entuudestaan erinomaisesti. Toivotan Amille onnea ja menestystä ja olen erittäin ylpeä saamastani vastuusta näiden vuosien aikana, Kurokallio kiittelee.

Moisander on pitkän linjan suomalainen ja turkulainen jalkapallovaikuttaja, joka oli jo entuudestaan FC TPS Turku Oy:n hallituksen jäsen. Hän on toiminut aiemmin lukuisissa eri luottamustehtävissä niin TPS jalkapallossa, TPS juniorijalkapallossa kuin Suomen Palloliitossakin. Moisander on tälläkin hetkellä Suomen Palloliiton liittohallituksen jäsen.

– Me kaikki tepsiläiset olemme erittäin suuren kiitoksen Jyrkille velkaa, joka on kantanut johtajan vastuunsa myös niinä kaikkein vaikeimpinakin aikoina. Olemme tälläkin hetkellä erittäin haastavassa taloudellisessa tilanteessa, mutta seura on aina selviytynyt eteenpäin kovalla työteolla sekä yhtenäisyydellä. TPS juniorijalkapallon puolella tehdään erinomaista työtä eri ikäluokissa ja myös edustusjoukkueen ja sen taustayhtiön tulevaisuus näyttää siltä osin erittäin lupaavalta, Moisander linjaa.

FC TPS Turku Oy:n hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Moisanderin lisäksi Jouko Peräaho, Juhani Pirttisalo ja Seppo Sutela.

Lisää uutisia