AC Kajaani -ennakko: ”Hankalaa löytää objektiivisesti juuri ne parhaat avaukseen”

Jalkapallon Ykkösen kärki tiivistyi viime viikonloppuna neljän joukkueen tasaiseksi ryppääksi. TPS:hän voitti viime torstaina TPV:n Veritas Stadionilla ja nousi pariksi päiväksi Ykkösen keulapaikalle. Kun kahdella voitolla kautensa aloittaneet FC Haka, AC Oulu ja FF Jaro kärsivät myös ensimmäiset pistemenetyksensä tasapeleillään, on sarjan koko kärkinelikolla kasassa nyt seitsemän pistettä.

TPS:llä on ensi keskiviikkona mahdollisuus hankkia kolmen pisteen karkumatka pahimpiin kilpailijoihinsa, kun AC Kajaani saapuu vieraaksi Kupittaalle kierroksen ainoassa ottelussa.

TPS:llä on koossa kolme pelikierroksen jälkeen kaksi voittoa (MYPA ja TPV) sekä yksi tasapeli (EIF).

AC Kajaani kärsi kauden alussa puolestaan kaksi kotitappiota, mutta se avasi oman voittotilinsä viime kierroksella kaatamalla MYPA:n vieraissa 2-1.

TPS:llä on kirpaisevia muistoja Kajaanista viime talvelta, kun isäntäjoukkue löi Palloseuran Pallohallissaan 2-1 ja pudotti vieraansa tällä tuloksella lopulta Suomen Cupin jatkokierroksilta.

TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkaraisella on tällä hetkellä käsissään positiivinen ongelma, kun hänen pitäisi nimetä keskiviikon lopullinen kokoonpano melkoisen laajasta pelaajaringistään. Pikkarainen kertoo myös oman näkemyksensä siitä, miksi keskikenttäpelaaja Juho Montola jätti TPS:n ja siirtyi porilaisen MuSa:n riveihin.

Hyökkääjä Joakim Latonen täräytti puolestaan TPV:tä vastaan pallon tolppaan ja nyt olisi tarkoitus iskeä peliväline verkon perukoille asti.

TPS TV haastatteli Pikkaraista ja Latosta: https://tpstv.fi/ac-kajaani-ennakko-hankalaa-loytaa-objektiivisesti-juuri-ne-parhaat-avaukseen/

TPS-AC Kajaani Kupittaan Veritas Stadionilla keskiviikkona 15.5. klo 18.30 – tervetuloa!


TPS:n kausikortit ja yksittäiset otteluliput saa hankittua kätevästi TPS:n kotisivujen linkkien kautta. Valitse omasi täältä: https://fc.tps.fi/fi/liput

Elisa Viihde esittää kaikki Jalkapallon Ykkösen ottelut kaudella 2019. Kaikki Ykkösen 135 ottelua esitetään selostettuina hintaan 9,90 € / kk.

TPS-AC Kajaani -ottelua seurata täältä: https://elisaviihde.fi/sport/2019-5-15-TPS-ACK/5c4862b7-48e3-4026-a5b6-eca9d0119d6a

Lisää uutisia