Yleinen infopaketti liigakarsinnan 2. osaotteluun la 14.11. TPS - KTP

13.11.2020 14:15

TPS kohtaa kaksiosaisen liigakarsinnan toisessa osaottelussa lauantaina 14.11. KTP:n Kotkasta. TPS – KTP alkaa Veritas Stadionilla klo 16.00. Portit aukeavat klo 15.00.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumiin pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä rajallinen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa valtioneuvoston päätöksellä toistaiseksi.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Huomioitavaa!

- TPS:n kausikortit ovat voimassa myös KTP-ottelussa. Lisäksi käyttämättömät lippu- ja VIP-voucherit voi käyttää KTP-ottelussa.
- Ottelutapahtumassa edellytetään kasvomaskin käyttöä. Lue lisää: https://fc.tps.fi/fi/uutiset/palloliitto-ja-veikkausliiga-edellyttavat-maskin-kayttoa-ottelutapahtumissaan
- TPS jakaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja sisäänkäynnin läheisyydessä. TPS-kasvomaskeja myynnissä kannattajatuotemyyntipisteellä 2. kerroksessa.
- Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
- Turvaetäisyys (1-2 metriä) muihin kuin oman perheen tai ruokakunnan jäseniin on säilytettävä koko ottelutapahtuman ajan.
- Pyydämme katsojia saapumaan ja poistumaan omaa katsomolohkoa lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä (Pääkatsomon A-, B- ja C-lohkot -> Marli Areenan pääty, D-, E- ja F-lohkot -> Blomberginaukion pääty)
- Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava. Käsien desinfiointipisteitä on lisätty koko stadionin alueelle.
- Katsomokapasiteetti on edelleen rajallinen turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
- Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
- TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Katsojakapasiteetti pääkatsomossa on noin 1500 katsojaa. Olympiakatsomo (kapasiteetti noin 1000) on myös nyt avoinna TPS - KTP -ottelussa.

Sisäänpääsy pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä (A-, B- ja C-lohkojen katsojat) tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä (D-, E- ja F-lohkojen katsojat). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Kausikorttilaiset

Voimassa olevien poikkeusolojen aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja tarvittavan sujuvuuden ottelutapahtuman järjestämiseksi.

Kausikorttilaiset pääsevät otteluihin sisään pelkällä kausikortilla eli erillistä ottelukohtaista lippua ei tarvita. Pyydämme silti ystävällisesti ilmoittautumaan otteluun, jotta voimme vapauttaa tarvittaessa irtolippuja myyntiin. Ilmoittaudu täältä: https://www.lyyti.in/TPS-KTP-1411-kausikortit

VIP-kausikorttilaisille lähetetään sähköpostitse erillinen ilmoittautumislinkki.

Irtolipunmyynti

TPS – KTP -ottelun lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-ktp-lippuja/271817

Lippuja myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta, TPS-toimisto on toistaiseksi kiinni. TPS-vouchereita voi vaihtaa pääsylippuihin pelipäivänä stadionin lipunmyynnin Varatut liput -pisteellä. Stadionilla ei ole pelipäivänä yleistä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 22 € / 20 € / 17 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 17 € / 15 € / 11 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Alle 18-vuotiaat 11 € / 9 € / 8 €* [normaali / S-etu / *ennakko]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

Stadionilla ei ole pelipäivänä poikkeusaikana lipunmyyntiä.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun poikkeusaikana kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet:

- Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
- Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa
- Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
- Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
- Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
- TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana
- Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista
- Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin


Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: toimitusjohtaja Janne Kytölä, janne.kytola[at]tps.fi / 040 532 1040

Lisätiedot / liput ja kausikortit: markkinointikoordinaattori Elina Salo, elina.salo[at]tps.fi / 040 514 4069