Wusu katkaisi Palloseuran tappiottoman putken

TPS hävisi tänään JJK:lle Jyväskylässä kirvelevästi lukemin 2-1. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli varsin aneeminen puolin ja toisin, mutta toisella puoliajalla otteluun saatiin jo lisää vauhtia. TPS-leirissä tiedettiin varsin hyvin, että pettynyt JJK oli taivaltanut pitkään ja hartaasti Montenegrosta kohti Suomea ikävä eurocup-tappio niskassaan. Jotenkin tätä ei vaan osattu hyödyntää.

Ensimmäisen puoliajan kävelyn jälkeen ottelun avausmaalin iski Antto Hilska 55. minuutin kohdalla. Maali oli nuorelle JJK-kärjelle koko liigauran ensimmäinen. TPS tuli kuitenkin nopeasti taisteluun mukaan, kun Petteri Pennanen käytti tunnetuksi tullutta tekniikkaansa ja taiteili tasoituksen 68.minuutin kohdalla.

Entinen TPS-kärki Babatunde Wusu otti kuitenkin sen lopullisen ratkaisijan viitan haltuunsa, haki loppuun asti tekopaikkaa, ja latasi 2-1-voittolukemat vasta 87.minuutin kohdalla.

TPS sai heti perään paikan vielä tasoittaa ja iski koko rintamalla JJK-päätyyn, mutta isäntien puolustus kuitenkin kesti. Tämän iltainen taistelu oli jo viides peräkkäin voitoton ottelu JJK:ta vastaan.

– Meidän pitää olla aina täysillä mukana, jos halutaan voittaa, tänään asia ei ollut niin. Tästä pelistä puuttui vaan jotain ja koko homma jäi vähän kuin puolitiehen, TPS-kippari Toni Kolehmainen manasi.