TPS tasapeliin Klubi 04:n kanssa

TPS aloitti kauden 2018 viralliset ottelunsa Respect Suomen Cupin alkulohkon ottelulla Ykkösen tasolla pelaavaa Klubi 04:ää vastaan. Ottelu päättyi loppujen lopuksi tasan 1-1. Ottelun ensimmäinen puoliaika sai dramaattisen lopun, kun TPS:n kipparinnauhaa kantanut Rasmus Holma ajettiin suoralla punaisella ulos. Tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

TPS:n pelitaso säilyi hämmästyttävän hyvin, vaikka joukkue joutui pelaamaan koko toisen puoliajan vajaalla. TPS:n painostus palkittiin 73. minuutin kohdalla, kun Aleksi Ristola latasi pallon maalin oikeaan alakulmaan. Ylivoimalla pelannut Klubi 04 nousi kuitenkin 1-1-tasapeliin Samuel Tammivuoren osumalla, joka syntyi ottelun 87. minuutilla.

TPS pelaa seuraavat ottelunsa ensi viikolla Tallinnassa. Keskiviikkona vastaan asettuu Nõmme Kalju ja torstaina Paide Linnameeskond. Molemmat ottelut pelataan Lillekülan jalkapallohallissa.