TPS-pelipaitoja jaetaan turkulaisille esiopetusikäisille lapsille syyskuussa Kupittaalla

24.08.2020 14:45

TPS jalkapallo lahjoittaa aidon mustavalkoraitaisen pelipaidan kaikille Turun kaupungin esiopetusikäisille lapsille nyt kolmatta vuotta peräkkäin. Vuoden 2020 osalta kyseessä ovat vuonna 2013 syntyneet lapset. 

Lahjoitettavat pelipaidat ovat aitoja PUMA:n valmistamia TPS-pelipaitoja. TPS jalkapallo toteuttaa pelipaitojen jakamisen yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Paitalahjoituksen mahdollistavat TPS jalkapallon pääyhteistyökumppanit OP Turun Seutu, Silja Line, LähiTapiola Varsinais-Suomi, River Bank sekä RTV.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan paitoja piti jakaa toukokuussa kävelykadulla TPS:n koko perheen Kadunvaltaus-tapahtumassa, mutta poikkeukselliset ajat muuttivat suunnitelmia, jolloin tapahtuma yritettiin siirtää syksyyn. Tapahtuma on päätetty perua nyt myös syksyn osalta. Sen sijaan paitoja jaetaan Kupittaalla, Olympiakatsomon kupeessa, jossa sijaitsee TPS:n musta kontti. Paitoja jaetaan kontista lauantaina 12.9. klo 12-15 ja tiistaina 15.9. klo 16-19. 

Kontti sijaitsee Olympiakatsomon kulmalla, ison pysäköintialueen (Blomberginaukio, 20720 Turku) reunassa. Muistattehan jonottaessa pitää turvavälit (1-2 metriä) muihin ihmisiin.

Yllä olevien ajankohtien jälkeen paidat siirtyvät TPS:n toimistolle (Karjakatu 37, 20520 Turku), josta niitä voi noutaa arkisin klo 11-15.

HUOM! Paitojen tilaus on tapahtunut keväällä päiväkoteihin lähetettyjen ohjeiden mukaisesti ja lisätiedot on lähetetty myös tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.