TPS:n tiivis alkukausi jatkuu maanantaina Vaasassa

TPS:n Veikkausliiga-avaus sujui kuin unelma, kun raitapaidat tuulettivat 2-0 -voittoa HJK:sta perjantaina. TPS:n maalintekijöitä olivat Njazi Kuqi ja Mika Ääritalo. Kuqi avasi maalihanansa TPS-paidassa heti ensimmäisessä liigaottelussaan ottelun 31. minuutin kohdalla ja Ääritalo tykitti isäntien toisen osuman kahdeksan minuuttia myöhemmin.

TPS tiivis alkukausi jatkuu ja se jatkaa arvokkaiden pisteiden metsästystä jo maanantaina Vaasan Hietalahdessa VPS:n vieraana. VPS avasi oman liigakautensa maalittomalla tasapelillä Hakaa vastaan Valkeakosken Tehtaan kentällä.

TPS voitti viime kaudella Vaasassa 0-3 ja Turussa pisteet jaettiin lukemin 1-1. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten Suomen Cupin neljännesvälierissä ja silloin TPS oli aavistuksen verran terävämpi, pudottamalla vaasalaiset jatkosta pilkkukisan jälkeen.

VPS-TPS alkaa Vaasan Hietalahden stadionilla maanantaina 9.5. klo 18.30.