Miesten Kolmonen: TPS:n ja FC Interin reservijoukkueet kohtaavat Yläkentällä ke 1.6. klo 18.30

30.05.2022 19:22

Kesäkuu potkaistaan käyntiin erittäin mielenkiintoisella Turun reserviderbyllä. Turun Palloseuran ja FC Interin reservijoukkueet iskevät yhteen miesten Kolmosen paikallispelissä keskiviikkona 1. kesäkuuta. Urheilupuiston Yläkentällä pelattava ottelu alkaa kello 18.30.

Joukkueiden lähtökohdat peliin eivät voisi tasaisemmat olla. TPS U23 ja FC Inter 2 ovat molemmat keränneet seitsemästä sarjaottelusta 15 pistettä. Tepsi on paremman maalieronsa turvin sarjataulukon kolmossijalla, mutta Inter hengittää niskaan heti perässä nelossijalla.

Vaikka TPS:n viiden ottelun voittoputki katsekin viime kierroksella Paimiossa, on joukkueen peli kulkenut alkukaudella hienosti. Ratkaisuvoimaa on löytynyt laajalta rintamalta, kun maalinteossa on onnistunut yhdeksän nuorta TPS-peluria. Useimmin maalinteossa ovat onnistuneet hyökkääjät Onni Helén (4 maalia) ja Christian Linna (3). Myös laitapuolustaja Severi Pöysä on soittanut vastustajien maaliverkkoa kolmeen otteeseen.

TPS:n peli on ollut uomissaan myös omassa kenttäpäädyssä, sillä maalivahti Lauri Järvinen on saanut tuuletella nollapelin kunniaksi jo neljään otteeseen.

Liput:

Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan pelipäivänä Yläkentän pääkatsomon sisäänkäynnin lipunmyyntipisteessä klo 17.30 alkaen. Maksutapana kortti tai käteinen.

Lipun hinta: 5 €

TPS:n kausikortti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn otteluun. Lisäksi TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla ja erotuomarikortilla pääsee katsomaan ottelua.

Kioskipalvelut:

Ottelutapahtuman kioskipisteestä vastaa turkulainen Lone Star -ravintola. Maksutapana kortti tai käteinen.


Turun Sanomat näyttää ottelun tilaajilleen suorana ja selostettuna lähetyksenä verkkosivuillaan.