TPS:llä revanssin paikka KTP:tä vastaan: ”Kyllä me nyt Kotka hoidetaan”

24.03.2017 08:47

TPS:n lähtökohdat lauantain KTP-harjoitusotteluun ovat hyvät. Maalivahti Jonathan Viscosilla on alla nollapeli, ja Tepsi on saanut lisää kenttäpelaajia sairastuvalta kokoonpanoon. Lisää taistelutahtoa kentälle tuo kotkalaisvastustaja, joka oli viime kaudella turkulaisille varsinainen painajainen. Kakkoseen pudonnut KTP vei keskinäisten otteluiden sarjapisteet 7–1.

– En ole vieläkään pystynyt selvittämään itselleni, miten viime kauden KTP-pelit päättyivät niin kuin ne päättyivät. Kyllähän me nyt Kotka hoidetaan, koitetaan ottaa revanssi edes tässä harjoituspelissä, sanoo päävalmentaja Mika Laurikainen.

Keskikenttäpelaaja Jonni Peräaho palaa Palloseuran kokoonpanoon lauantain ottelussa.

– Nivusten kanssa oli pientä vaivaa syksyn liigakarsinnoista saakka. Nyt olen sataprosenttisessa kunnossa. Vaasan-reissu jäi flunssan takia väliin, kertoo Peräaho.

Edellisestä ottelusta vatsataudin takia sivussa olleet Jani Virtanen ja Niklas Friberg ovat myös mukana. Myös Mikko Hyyrynen nähdään mahdollisesti taas pelikentän puolella.

TPS–KTP-ottelu alkaa Urheilupuiston Yläkentällä kello 13.20. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/tpslla-revanssin-paikka-ktpta-vastaan-kylla-kotka-hoidetaan/


Fanseat GO - livestream

TPS TV lähettää lauantain ottelun suorana lähetyksenä osoitteessa http://go.fanseat.com/

Fanseat GO on palvelu, jossa urheiluseurat tuottavat suoria lähetyksiä tapahtumistaan. TPS:n tuottamaa lähetystä katsomalla tukee samalla myös TPS TV:n toimintaa. Lähetykset ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina. Sivusto toimii hyvin myös mobiilissa.

Fanseat GO (go.fanseat.com) tarjoaa siis urheiluseurojen itse tuottamaa sisältöä. Fanseat (fanseat.com) tarjoaa premium-sisältöä kuten Salibandyliigaa, Mestistä ja Korisliigaa. Samalla Fanseat-tilauksella (1 kk ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen 7.99 €/kk) saat katseluoikeuden molempiin sisältötyyppeihin.

Suora linkki TPS-KTP-ottelun lähetykseen: http://go.fanseat.com/index.html?event=f7c39723-1c85-46be-a121-5ca4bb540af2

Fanseat näyttää jalkapallon puolelta myös muun muassa Belgian, Tanskan, Ruotsin ja Hollannin pääsarjojen otteluita.