Tiina Vatanen palaa TPS:n naisten liigajoukkueeseen

08.01.2012 23:13

Keskikenttäpelaaja Tiina Vatanen palaa yhden kauden tauon jälkeen TPS:n naisten liigajoukkueeseen. Viime kauden Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Skellefteån Sunnanå SK:ssa pelannut Vatanen on allekirjoittanut sopimuksen TPS:n naisten liigajoukkueen kanssa ensi kaudesta. Vatanen paahtoi viime kaudella Ruotsissa täydet minuutit jokaisessa joukkueensa ottelussa.

- Palaan mielelläni kotimaahan ja Tepsiin, kun sain joulukuussa yo-todistuksen käteen ja tarkoituksenani on hakea keväällä opiskelupaikkaa Turusta. TPS:ssä näyttää olevan nyt hyvä säpinä treeneissä ja joukkueen rakentaminen hyvällä mallilla. Sarjapelien ohessa tähtäimenäni on päästä naisten maajoukkueen harjoitusrinkiin ja sitä kautta yrittää vakiinnuttaa paikkani siellä, Vatanen suunnittelee

Joensuulaislähtöinen Vatanen on ollut tyttömaajoukkueiden luottopelaajia eri ikäluokissa jo vuosia. Maaotteluita on kertynyt tilille yhteensä 39. Vatasella on liigakokemusta myös kuopiolaisen KMF:n riveistä, jossa hän voitti SM-pronssia vuonna 2008.