N´Galulaa ja Tarvajärveä odottavat uudet haasteet

04.08.2011 21:26

TPS:n Veikkausliigajoukkueessa ensimmäistä kauttaan pelanneet Floribert N´Galula ja Niklas Tarvajärvi eivät jatka raitapaitojen riveissä enää loppukaudella. N´Galula palaa kotimaahansa Belgiaan ja Tarvajärven lainasopimus saksalaisesta Karlsruhesta on päättynyt.

24-vuotias N´Galula siirtyy Belgian Jupiter Pro Leagueen täksi kaudeksi nousseen OH Louvainin riveihin. N´Galulan uusi seura väläytteli vaarallisuuttaan voittamalla Belgian liigan avauskierroksella suurseura Anderlechtin lukemin 2-1. Puolustavassa roolissa keskikentällä parhaiten viihtynyt N´Galula ehti pelata TPS:n riveissä tällä kaudella 16 Veikkausliigaottelua. N´Galulan talvella TPS:n kanssa solmima alkuperäinen sopimus kattoi kauden 2011, mutta nyt pelaaja itse sekä TPS ja OH Louvain, ovat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta kesken sopimuskauden. N´Galula kouliintui jalkapalloilijaksi Anderlechtin ja Manchester Unitedin juniori- ja nuorten joukkueissa.

28-vuotias Tarvajärvi liittyi puolestaan TPS:n riveihin juuri ennen kauden alkua kolmen kuukauden lainasopimuksella, joka ei siis enää jatku. Loukkaantumisista kärsinyt Tarvajärvi ehti edustaa raitapaitoja Veikkausliigassa kahdeksan ottelun verran ja maaleja syntyi kaksi. Tarvajärvi on pelannut viime vuosina Saksan lisäksi myös Hollannissa sekä Sveitsissä. Veikkausliigassa Tarvajärvi on edustanut TPS:n lisäksi myös FC Jokereita ja MyPaa. A-maajoukkueessa Tarvajärvi debytoi vuonna 2005.

TPS kiittää N´Galulaa ja Tarvajärveä palveluksistaan seuraa kohtaan ja toivottaa samalla kaksikolle onnea uusien haasteiden pariin!