Kooste: TPS – MuSa 3-0 (13.04.2017)

TPS voitti torstaina harjoitusottelussa porilaisen Musan Salaman 3-0. TPS:n kahdesta maalista vastasi oivassa maalivireessä oleva Waltteri Peltola. TPS:n pelaaja-valmentaja Mikko Hyyrynen viimeisteli ottelun loppulukemat.

MuSa aloitti terävästi ja loi ottelun ensimmäisen paikan. Nopea vastahyökkäys avasi kaksikin hyvää maalipaikkaa mutta ylärima ja TPS-maalivahti Jonathan Viscosi pelasti Tepsin takaiskulta. Ottelua oli pelattu vasta 7 minuuttia kun TPS siirtyi kulmapotkusta 1-0-johtoon. MuSa-maalivahti Eetu-Petteri Lindfors pääsi vielä TPS-toppari Rasmus Holman puskun eteen mutta Waltteri Peltola luuti maaliviivalta riparin verkkoon. Ensimmäisen puoliajan lopussa Mikko Hyyrynen kaadettiin boksissa ja tuomiona oli rangaistuspotku. Peltola pallon taakse ja tälläkin kertaa varma viimeistely pisteeltä.

Hyvin ottelussa mukana roikkunut MuSa joutui antautumaan vielä kertaalleen toisella puoliajalla. Ottelua oli pelattu 70 minuuttia kun TPS:n tuore sopimuspelaaja Onni Valakari vapautti laidasta Riku Sjöroosin. Sjöroos riplaili hetken ja syötti sitten takaviistoon Hyyryselle, joka ei tästä paikasta enää epäonnistunut. Tarkka sijoitus takakulmaan ja loppulukemiksi 3-0.

TPS pelaa vielä yhden harjoitusottelun ennen Miesten Ykkösen kauden avausta. TPS saa perjantaina 21.4. vastaansa yhteistyöseuransa Salon Palloilijat. Ottelu alkaa Urheilupuiston Yläkentällä perjantaina klo 17.00.

Ykkösen ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 29.4. klo 19.17 Veritas Stadionilla EIF:ää vastaan.

TPS – MuSa, Urheilupuiston Yläkenttä
Harjoitusottelu 13.4.2017

7′ 1-0 Waltteri Peltola
43′ 2-0 Waltteri Peltola
70′ 3-0 Mikko Hyyrynen