Keskuspuolustaja Miro Tenho jatkaa uraansa TPS-paidassa

Jalkapallon Veikkausliigaan kaudeksi 2018 noussut TPS on solminut vuoden jatkosopimuksen keskuspuolustaja Miro Tenhon kanssa. Kaarinalaislähtöinen Tenho pelasi TPS:n paidassa jo kaudella 2014 yhteensä 30 Veikkausliigaottelua ja viimeisteli niissä yhden maalin. Hän debytoi Veikkausliigassa 12.4. 2014 kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

22-vuotias Tenho edusti sen jälkeen TPS:ää Jalkapallon Ykkösessä kaudet 2015-17. Hän pelasi seuransa riveissä Ykkösessä yhteensä 69 ottelua. Viime kausi huipentui sarjan päätöskierroksella Espoossa 21. päivä lokakuuta, kun TPS varmisti paluunsa takaisin pääsarjatasolle. Tenholla on takanaan myös 12 poikien maaottelua.

– Miro on ollut koko joukkueen tasaisimpia ja varmimpia pelaajia viime kaudet, sekä ehdottomia avainpelaajia liiganousun saavuttaneessa joukkueessamme. Hänellä olisi ollut ottajia myös muissa liigaseuroissa, joten olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme pitämään hänet täällä, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen toteaa tyytyväisenä.

– Luotan tähän projektiin, ollaan tehty kolme vuotta nyt töitä sen nousun eteen. Mennään Veikkausliigaan takaisin pelaamaan hyvillä mielin, sen tavoitteen takia tässä on töitä tehtykin. Nyt pääsemme oikeasti näyttämään tasomme myös Veikkausliigassa. Huomasin myös, että koko TPS-yhteisö halusi pitää minut täällä. Kävin sen jälkeen keskustelut Mikan ja Miken kanssa ja tuli kaikesta sellainen luottavainen fiilis, Tenho taustoittaa omaa sopimustaan.

TPS:n viime kaudella Ykkösen voittaneesta miehistöstä vähintään jo neljätoista (14) pelaajaa jatkaa varmuudella raitapaidoissa myös ensi kaudella.

Miro Tenhon uutena kummiyrityksenä aloittaa kaudella 2018 Martti HR. Tenhon sopimuksen muita mahdollistajia ovat Aluesähkö Oy, Medialiiga Oy, MonihuolintaQ-Flex Oy, Tilitoimisto Uotila & Laine Oy.

TPS TV: https://tpstv.fi/keskuspuolustaja-miro-tenho-jatkaa-uraansa-tps-paidassa

 

 

Lisää uutisia