Jaro-ennakko: Hyyrynen palaa kokoonpanoon – ”Hän tuo rutiinia, rauhallisuutta ja kylmäpäisyyttä”

27.05.2017 07:45

TPS hakee kauden avausvoittoaan, kun maanantaina 29. toukokuuta mustavalkoisten vieraaksi saapuu FF Jaro Pietarsaaresta. Palloseuran kaksi edellistä ottelua on päättynyt tasapeliin. Myös Jaro lähtee maanantaiseen koitokseen kaksi tasapeliä allaan, joten Veritas Stadionilla nähdään kolmea sarjapistettä janoavien joukkueiden tiukka taisto. Ottelu alkaa kello 18.30.

Hyökkääjä Mikko Hyyrynen palaa takaisin turkulaisten kokoonpanoon Jaro-ottelussa. Hän iski viime kaudella 14 maalia ja oli TPS:n paras maalintekijä. Päävalmentaja Mika Laurikainen odottaa Hyyrysen tuovan kylmäpäisyyttä joukkueen viimeistelyyn.

– ”Mike” on kokeneena pelaajana erittäin käyttökelpoinen ylhäällä. Hän tuo rutiinia ja rauhallisuutta. Teemme mielestäni hyvin töitä joukkueena ja pojat tekevät hyviä aloitteita, mutta sellaista pientä kylmäpäisyyttä pitää joissain tilanteissa olla vähän lisää. Kylmäpäisyyttä saadaan Hyyrysen kokemuksella.

Jaro voitti TPS:n kahdesti viime kaudella ja kerran joukkueet päätyivät pistejakoon. Jokaisessa TPS:n ja Jaron kohtaamisessa Jarolla oli eri päävalmentaja. Pietarsaarelaisten mennyt kausi alkoi Alexei Eremenko seniorin komennossa, kesäkuussa hänen tilalleen väliaikaisvalmentajaksi tuli Niklas Vidjeskog ja nykyinen luotsi Kristian Heames nimettiin päävalmentajaksi heinäkuun lopussa.

– Jaro suoraviivaisti peliään viime kaudella selkeästi, kun Heames tuli valmentajaksi. Hän teki todella hyvää jälkeä. Jaro oli syysjakson paras joukkue Ykkösessä. Ainakaan ensimmäisen pelin perusteella heidän pelitapansa ei ole muuttunut. Tulee olemaan tiukka peli, analysoi Laurikainen.

Videoennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/jaro-ennakko-hyyrynen-palaa-kokoonpanoon-han-rutiinia-rauhallisuutta-kylmapaisyytta/

Livestream:

Ottelua on mahdollista seurata myös suorana netti/TV-lähetyksenä. TPS:n kotiotteluiden tuotannosta vastaavat yhteistyössä TPS TV, Grassmark sekä Turun AMK:n journalistiopiskelijat. Lähetykset näkyvät: Fanseat -nettipalvelun ja Elisa Viihteen kautta.

Fanseatin palvelu maksaa 7,99 euroa kuukaudessa ja ensimmäisen kuukausi näkyy veloituksetta kaikille uusille asiakkaille.

Puoli tuntia ennen ottelun alkua alkavaa studiota isännöi Jesse Happonen. Suoran lähetyksen asiantuntijana toimii entinen TPS-pelaaja, SM-hopeamitalisti Terhi Ristolainen. Ottelun selostaa Juho Torpo.

Linkki TPS-FF Jaro-ottelun suoraan lähetykseen: http://www.fanseat.com/event/3279