HJK-ennakko: "Kaikki on edelleen omissa käsissä"

06.10.2017 09:50

Naisten liigan päätöskierros pelataan lauantaina 7.10. TPS kohtaa yläloppusarjan viimeisessä ottelussaan HJK:n. Ottelu alkaa Helsingin Telia 5G -Areenalla klo 15.00.

HJK:n ja TPS:n välisessä ottelussa ovat panoksena suoraan SM-pronssimitalit. Joukkueet lähtevät otteluun tasapisteistä (40). TPS:n etuna on kuitenkin parempi maaliero. TPS:n maaliero on 61-38 ja HJK:n vastaava on 37-19. Tämä merkitsee siis sitä, että TPS:lle riittää pronssimitaliin myös tasapeli Helsingistä.

Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa jo kaksi kertaa ja molemmat ottelut päättyivät HJK:n voittoon. HJK voitti ensin Paimiossa 0-1 ja myöhemmin Helsingin Telia 5G -Areenalla lukemin 3-1.

TPS:n hyökkäävä keskikenttäpelaaja Ria Öling palasi kesken kauden TPS:n riveihin Espanjan Santa Teresasta. 23-vuotias A-maajoukkuepelaaja on iskenyt kesäkuun lopun jälkeen joukkueelleen peräti yksitoista (11) maalia. Öling työskentelee pelihommien ohessa TPS juniorijalkapallon ylläpitämässä Vähä-Heikkilän koulun kerhossa. Hän muistuttaa, että TPS:llä on pronssiset SM-mitalit ihan omissa käsissä ja jaloissa. Vaikka TPS:lle riittääkin lauantaina tasapeli, lähtevät raitapaidat Helsinkiin tavoitteenaan kauden ensimmäinen HJK-voitto.

TPS voitti viime kaudella hienosti SM-hopeaa. Mitali oli seuralle ensimmäinen 31:n vuoden tauon jälkeen. Joukkueessa siis osataan varmasti arvostaa sitä, jos kausi päättyisi pronssijuhliin. Neljäs sijakin olisi joukkueen toiseksi paras sijoitus koko 2000-luvulla.

Ennakko TPS TV:ssähttps://tpstv.fi/hjk-ennakko-edelleen-omissa-kasissa/