FC TPS Turku Oy julkaisi viime tilikauden tuloksen sekä nimitti uuden hallituksen

10.06.2020 18:30

TPS jalkapallon taustayhtiö, FC TPS Turku Oy, piti vuoden 2020 virallisen yhtiökokouksen Ravintola Maunossa keskiviikkona 10.6.2020. Yhtiökokouksessa käsiteltiin kaikki yhtiöjärjestyksen mukaan varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Ruohola valittiin virallisen yhtiökokouksen puheenjohtajaksi ja hänen johdollaan käytiin läpi sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös. FC TPS Turku Oy:n tilikauden 2019 tulos oli tappiollinen. Tappiota kertyi yhteensä 329.611,24 euroa.

- Se oli tiedossa, että Ykkösen kaudesta 2019 tulee taloudellisesti erittäin haasteellinen, varsinkin kun tavoitteenamme oli palata välittömästi Veikkausliigaan. Onnistuimme tavoitteessamme, mutta se vaati myös ylimääräisiä taloudellisia panostuksia. Toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen tuki yhtiötä viime vuonna taloudellisesti ja pääsimme aloittamaan tämän uuden tilikauden puhtaalta pöydältä, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jouko Peräaho kiittelee.

- Mennyt kevät on ollut epävarmaa ja haastavaa aikaa myös kaikille urheiluseuroille, mutta meidän tavoitteemme ei ole muuttunut, haluamme vakiinnuttaa paikkamme Veikkausliigassa. Tarvitsemme sen tavoitteen täyttymiseksi myös entistä enemmän paikallisen elinkeinoelämän tukea, Peräaho muistuttaa.

Yhtiökokous valitsi myös uuden hallituksen, jonka jäseniksi valittiin nykyinen puheenjohtaja Jouko Peräaho sekä Ari Aho, Harri Ekebom, Aimo Moisander, Tommi Suominen ja Niklas Österlund. Hallituksen uusiksi jäseniksi kutsuttiin Anssi Kiviranta ja Mika Vesa.

FC TPS Turku Oy järjestää syksyllä kaikille omistajilleen yhteisen tilaisuuden, jossa on mahdollisuus vapaamuotoisempaan keskusteluun seuran nykytilanteesta sekä tulevaisuuden suunnitelmista.