B-juniorit takaisin voittojen tielle – A-junnuille tasapeli

TPS:n B-juniorit palasivat takaisin voittojen tielle lauantaina Lahdessa, kun FC Reipas kaatui Joonas Madetojan osumalla 1-0. B-junnut nousivat voiton myötä SM-sarjan kolmannelle sijalle, kuuden pisteen päähän sarjaa johtavasta FC Kaarinasta. TPS:lla on kuitenkin kaksi ottelua sarjakärkeä vähemmän pelattuna.

B-junioreiden seuraava pistejahti käydään keskiviikkona 11.7. Tampereella, kun joukkue kohtaa TPV:n Ratinan Stadionilla klo 18.30.

FC Reipas – TPS B 0-1 (0-0)
52′ Joonas Madetoja (Laaksonen, Forsman) 0-1

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Jani Jussila, Severi Laaksonen, Leevi Puputti, Karl Kaasik, Aleksi Ojanperä, Matias Hilska (C), Severi Palmu (71′ Puputti), Joonas Madetoja (62′ Kivikoski), Julius Rinnevaara (49′ Forsman), Riku Sjöroos
Vaihdossa: Anton Lepola (mv), Janne Forsman, Jesper Kivikoski, Ilari Puputti

TPS:n A-junioreiden Lahden reissu päättyi puolestaan 1-1 tasapeliin Reippaan kanssa. Ottelun avausmaalin iski TPS:n Jere Uusitalo ottelun 26. minuutilla, mutta kotijoukkue pääsi kaventamaan lukemat 1-1:een kun toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia. Nämä jäivät myös ottelun loppulukemiksi.

TPS:n A-junnut jatkavat kuitenkin hienosti SM-sarjan toisella sijalla, vain kolmen pisteen päässä johtopaikkaa pitävästä JJK:sta. A-junioreiden seuraava peli onkin juuri sarjakärkeä vastaan. TPS-JJK alkaa Kupittaan 8 kentällä lauantaina 14.7.klo 15.00.

FC Reipas – TPS A 1-1 (0-1)
26′ Jere Uusitalo 0-1
56′ FC Reipas 1-1

TPS:n avaus: Lauri Tulla, Joona Jussila, Jere Uusitalo, Jonni Peräaho, Arsalan Azizi, Matias Tulla, Erol Ates (69′ Peltola), Lucas Gabrielsson (88′ Leppänen), Kai Nyroos, Juuso Salminen, Emil Öhberg (mv)
Vaihdossa: Waltteri Peltola, Eetu Leppänen, Anton Lepola