Atte Sihvosen ura jatkuu Hakassa

10.12.2021 11:00

TPS:ää kaudella 2021 edustanut keskikenttäpelaaja Atte Sihvonen jatkaa uraansa Veikkausliigassa. Sihvonen on tehnyt sopimuksen Valkeakosken Hakan kanssa.

Sihvonen pelasi TPS-paidassa yhtä vaille kaikissa viime kauden Ykkösen otteluissa. Joka kerta hän oli myös avauskokoonpanossa. Ainoa poissaolo johtui korttitilin täyttymisen vuoksi tulleesta pelikiellosta. Sihvonen kuului joukkueen kantaviin voimiin läpi kauden. TPS olisikin luonnollisesti halunnut pitää omasta kasvatistaan kiinni.

- Atte oli meidän kantavia pelaajiamme ja tietenkin olimme kiinnostuneita jatkamaan hänen kanssaan. Samaan aikaan on selvää, että Atte kehittyi hienosti kauden aikana ja pelasi loistavasti. Silloin kiinnostusta tulee tietenkin muualtakin. Atte hakee ymmärrettävästi askelta eteenpäin urallaan, ja Veikkausliigan kanssa emme pystyneet nyt kilpailemaan. Toivotan Atelle kaikkea hyvää ja hän on tervetullut takaisin koska tahansa, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson kiittelee.

- Eroamme hyvillä mielin ja hyvässä hengessä. Oli sellainen kutina, että jos liigatasolta tulee hyvä mahdollisuus, se kortti pitää nyt katsoa. Viime kauden loppu oli tietenkin pettymys, mutta kaiken kaikkiaan pelasimme nousujohteisen kauden. Minulle jäi fiilis, että viime kaudesta on otettu opiksi ja TPS on ensi kaudella vahva, Sihvonen lähettää kiitoksensa TPS:n suuntaan.

TPS kiittää Sihvosta palveluksistaan Seuran eteen ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää uudessa seurassaan!