Yleinen infopaketti Valkeakoskella pelattavaan TPS-SJK -otteluun 15.4.

TPS kohtaa Jalkapallon Veikkausliigakauden 2018 ensimäisessä kotiottelussaan SJK:n sunnuntaina 15.4. Ottelu pelataan poikkeuksellisessa pelipaikassa, Valkeakosken Tehtaan kentällä, klo 15.00 alkaen. Ottelupaikan siirron syynä on se, että TPS:n oman kotikentän, Turun Veritas Stadionin, nurmea ei ole saatu vielä pelikuntoon. Ottelu pelataan näin TPS:n nimeämällä varakentällä, joka on Valkeakosken Tehtaan kenttä.

Ottelutapahtuma-alue käsittää koko Tehtaan kentän alueen. Ottelutapahtumaan tulee aluelippu, eli numeroituja paikkoja ei ole. Tehtaan kentän alueelta löytyy useita eri kioskipisteitä. Ravintola Paviljongissa sijaitsee yleinen anniskelualue. SJK:n kannattajille on oma anniskelualue.

TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee oma lounge, joka sijaitsee Tehtaan kentän Ravintola Paviljongissa. Ravintola Paviljonkiin myydään myös yksittäisiä VIP-lippuja (sis. ruoan ja ottelulipun) hintaan 50 €. HUOM! Kaikkien VIP-vieraiden pitää ilmoittautua ennakkoon perjantaihin 13.4. klo 12.00 mennessä: https://www.lyyti.fi/reg/VIPTPSSJK1504/

Tehtaan kentän lipunmyyntipisteet aukeavat 15.4. klo 14.00. TPS:n kausikortit ovat voimassa SJK-ottelussa normaalisti.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO-kortilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Veikkausliigaotteluihin. TPS:n omilla lisenssikorteilla pääsee myös seuraamaan kaikkia TPS:n kotiotteluita.

Bussi lähtee kohti Valkeakoskea 15.4. klo 12.00 Veritas Stadionin parkkipaikalta. Edestakaisen matkan hinta on 20 €. Bussimatka maksetaan bussissa käteisellä tai maksukortilla. Matka ei sisällä kuitenkin ottelulippua, vaan se pitää ostaa joko ennakkoon tai Tehtaan kentän lipunmyynnistä. Bussimatka toteutetaan, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 30 henkilöä. Ennakkoilmoittautuminen perjantaihin klo 12.00 mennessä on pakollinen!: https://www.lyyti.fi/reg/BussiValkeakoskelle1504/

Yksittäisten ottelulippujen hinnat TPS-SJK -otteluun:

Liput ennakkoon (https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-sjk-lippuja/228315):

– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
– Nuoret (12-17 v.) 7 €
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Liput Tehtaan kentän lipunmyynnistä:

– Aikuiset 20 € (S-etukortin kanssa 18 €)
– Opiskelijat ja eläkeläiset 15 € (S-etukortin kanssa 13 €)
– Nuoret (12-17 v.) 10 € (S-etukortin kanssa 8 €)
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi

Tervetuloa!

Lisätietoja ottelutapahtumasta: Myyntijohtaja Timo Tuominen 0400-509 904 tai timo.tuominen@tps.fi

Lisää uutisia