Yleinen infopaketti TPS:n lauantaisiin AC Oulu ja Pallokissat kotiotteluihin

Karttakuva tapahtuma-alueesta isompana tästä.

TPS pelaa Ykkösen kauden 2015 viidennen kotiottelunsa AC Oulua vastaan Turun Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 27.6. klo 18.00 alkaen. TPS:n naisten edustusjoukkue kohtaa puolestaan Kuopion Pallokissat Yläkentällä jo aikaisemmin iltapäivällä klo 15.00 alkaen. TPS:n miesten kausikortilla pääsee molempiin otteluihin. HUOM! TPS:n naisten kausikortilla ja tai naisten Pallokissat-ottelun yksittäisellä ottelulipulla ei pääse TPS:n miesten AC Oulu-otteluun. Yläkentän katsomot tyhjennetään otteluiden välissä.

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta osoitteessa Yliopistonkatu 30 perjantaihin 26.6. asti sekä Lippupalvelusta. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu.

Mikäli lipunosto jää juuri ennen ottelutapahtumaa, Yläkentän molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat miesten otteluun klo 17.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

Lippujen hinnat TPS:n kotiotteluihin Ykkösessä kaudella 2015:

Pääkatsomo:
– Aikuinen 14 €
– S-etualennus 12 €
– Lapsi (7-16v.) 6 €
– Opiskelija/eläkeläinen 10€

Päätykatsomo (Huom! seisomapaikkoja)
– Aikuinen 8 €
– S-etualennus 6 €
– Opiskelija/eläkeläinen 6 €
– Lapsi (7-16v.) 2 €

Veikkaus TV ja Huuhkaja-TV lähettävät TPS-AC Oulu-ottelun suorana.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin päätykatsomoon. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteistä. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan TPS:n kotiotteluita ilmaiseksi päätykatsomon istuma- ja seisomapaikoille.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. TPS:llä on stadionalueella on myös anniskeluoikeudet tarkoin määritellyillä alueilla, joita on kaksi. Molemmat anniskelualueet on varattu kaikille TPS:n miesten kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen miesten Ykkösen ottelun alkua. TPS:llä on myös asiakkailleen erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa otteluiden välissä. TPS myy klo 17.00 alkaen 5 euron hintaisia pyttipannuannoksia.

Urheilupuiston alueella on lauantaina myös Paavo Nurmi Marathon, joka vaikeuttaa pysäköintiä alueen lähiympäristössä.

Urheilupuiston välikenttä toimii kuitenkin VIP-parkkina klo 17 alkaen, mutta se on yhteiskäytössä Paavo Nurmi Marathonin kanssa, joten sen kapasiteetti on rajallinen.

Paavo Nurmen Stadionin alueella on myös muita liikennejärjestelyjä Paavo Nurmi Marathonista johtuen:

1. Neitsytpolku on suljettuna Sirkkalankadun risteyksestä alkaen koko matkaltaan aina Itäiselle Pitkällekadulle asti ajalla klo 7:00-20.00.
2. Paavo Nurmen puistotie on suljettu kokonaan liikenteeltä.
3. Valtion virastotalon takana oleva parkkialueella on pysäköintikielto.
4. Paavo Nurmi Marathonin käytössä on Urheilupuiston välikenttä (yhdessä TPS:n kanssa klo 17.00 alkaen) ja Martinkoulun parkkialue.

Lisää uutisia