Yleinen infopaketti TPS:n kotiotteluihin heinäkuussa 2020

Veikkausliigakausi 2020 alkaa vihdoinkin heinäkuussa. Kauden ensimmäinen kotiottelu, TPS – Ilves, pelataan Veritas Stadionilla tiistaina 7.7.2020 klo 18.30.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumiin pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä rajallinen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa valtioneuvoston päätöksellä toistaiseksi.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

– Veritas Stadionilla molemmat seurat ovat tehneet hyvää työtä turvallisuussuunnitelman suhteen, ja siinä on otettu erinomaisesti huomioon AVI:n ja muiden viranomaisten määräykset ja ohjeet. Näitä sääntöjä on noudatettu mallikkaasti ja ottelutapahtumasta on saatu tehtyä niin turvallinen tapahtuma kuin näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa se vain on mahdollista, komisario ja lupavalvontayksikön päällikkö Harri Aaltonen kiittelee.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Veritas Stadion on jaettu toisistaan täysin erillisiin ja korkeintaan 500 hengen katsomoalueisiin. Jokaisella katsomoalueella on omat sisäänkäyntinsä, kioskipalvelunsa ja WC-tilansa.

Veritas Stadionin kokonaisyleisökapasiteetti on heinäkuun alusta lähtien noin 3 000 katsojaa. Katsojakapasiteetti pääkatsomossa on noin 1300 katsojaa (A-, B- ja C-lohkot noin 500 katsojaa, D-, E- ja F-lohkot noin 500 katsojaa sekä VIP + aitiot noin 300 katsojaa). Tarvittaessa käyttöön voidaan ottaa myös Olympiakatsomo (noin 1000 katsojaa) ja päätykatsomo (noin 800 katsojaa). Luvut pitävät sisällään myös tapahtuman järjestämiseen kyseisissä katsomoissa osallistuvan henkilöstön, kuten kioskimyyjät ja järjestyksenvalvojat.

TPS avaa lisäkatsomoita (olympia ja pääty) vain, jos se on taloudellisesti järkevää ja kysyntää riittää. TPS – Ilves -ottelussa on toistaiseksi käytössä vain Veritas Stadionin pääkatsomo rajatulla yleisökapasiteetilla, joka on noin 1300 katsojaa.

Sisäänpääsy pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä (A-, B- ja C-lohkojen katsojat) tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä (D-, E- ja F-lohkojen katsojat). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Huom! Anniskelualue löytyy vain Veritas Stadionin A-, B- ja C-lohkojen asiakkaille. D-, E- ja F-lohkojen asiakkaille ei ole anniskelua. Huomioithan myös, että eri katsomonosien (A, B ja C sekä D, E ja F) välillä ei ole mahdollista liikkua sisäänkäynnin jälkeen.

Kausikorttilaiset

Voimassa olevien poikkeusolojen aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja tarvittavan sujuvuuden ottelutapahtuman järjestämiseksi.

TPS on yhteydessä kausikorttilaisiin ensi viikon aikana sähköpostitse tai puhelimitse, jos sähköposti ei ole käytössä. Kausikorttilaiset ilmoittautuvat heinäkuun kotiotteluihin erillisten ilmoittautumislinkkien kautta ja valitsevat katsomolohkonsa annetuista vaihtoehdoista. Huom! Katsomolohkoihin otetaan vain rajattu määrä katsojia, joten istumapaikka ei välttämättä ole sama kuin kausikorttipaikan lohko.

Kausikorttilaisten on ilmoittauduttava heinäkuun otteluihin 48 tuntia ennen ottelun alkua eli Ilves-peliin viimeistään su 5.7. klo 18.30 mennessä. Lunastamattomat paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

Samaisen ilmoittautumislinkin kautta on myös mahdollista ilmoittautua estyneeksi otteluun. Pyydämme myös esteen tullessa ilmoittamaan asiasta, jotta voimme vapauttaa paikkoja yleiseen lipunmyyntiin jo aikaisemmin.

Irtolipunmyynti

TPS – Ilves -ottelun yleinen lipunmyynti aukeaa keskiviikkona 1.7.2020 klo 10.00: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-ilves-lippuja/271793. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden sekä TPS:n toimiston kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:
Aikuinen 22 € / 20 € / 17 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 17 € / 15 € / 11 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Nuori 12-17 v 11 € / 9 € / 8 €* [normaali / S-etu / ennakko*]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet heinäkuun kotiotteluihin:

– Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
– Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
– Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
– Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
– Anniskelualue löytyy vain Veritas Stadionin A-, B- ja C-lohkojen asiakkaille
– Tahot, joilla on käytössään lippuvouchereita, lähetämme sähköpostitse lisäohjeita
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.
– Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin


Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: va. toimitusjohtaja Janne Kytölä, janne.kytola[at]tps.fi / 040 532 1040
Lisätiedot / liput ja kausikortit: markkinointikoordinaattori Elina Salo, elina.salo[at]tps.fi / 040 514 4069

Lisää uutisia