Yleinen infopaketti TPS-JJK-otteluun 8.6.

TPS pelaa Ykkösen kauden 2016 kolmannen kotiottelunsa jyväskyläläistä JJK:tä vastaan Paavo Nurmen Stadionilla keskiviikkona 8.6. klo 19.30. Tapahtuma-alue käsittää pääkatsomon ja sen takana olevan alueen. Kaarre- ja aurinkokatsomot eivät ole auki.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämä kioskipiste, josta saa mm. kahvia, virvokkeita ja makkaraa, lihapiirakkaa ja pyttipannua. Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon läheisyydessä on kaksi anniskelualuetta, jotka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä olevassa Blombergin hirsihuvilassa. Mauno VIP-Gardenin ulkoalue on esteetön.

Liput ennakkoon Ticketmasterilta:
http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-jjk-lippuja/178453

Ticketmasterin lippuihin tulee lipun hinnan päälle erillinen palvelumaksu. Myös TPS:n toimistolta (os. Karjakatu 37, 20520 TKU) on edelleen mahdollista ostaa ennakkolippuja.

Paavon Nurmen Stadionille on kaksi lipunmyyntipistettä (Martin koulu ja Samppalinnan kesäteatteri ). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 8.6. klo 18.30. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan JJK-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

Lippujen hinnat TPS-JJK-otteluun (Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset 16 €
-S-etualennus 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Lapset (7-16v.) 6 €
-Opiskelija/eläkeläinen 12 €

TPS toivoo, että kaikki katsojat olisivat hyvissä ajoin liikkeellä, sillä alueella ei ole erillistä parkkialuetta.

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty pysäköintimahdollisuus Martin koulun pihaan (Hopeasepänkuja 2). Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle Stadionin Samppalinnan puoleisesta päädystä.

Turun kaupunki suorittaa Paavo Nurmen Stadionilla laatoitustöitä, joten joihinkin katsomonosiin kulkeminen saattaa vaatia hieman kiertämistä. Pahoittelut aiheutuvasta ylimääräisestä vaivasta.

Tervetuloa!

Lisää uutisia