Yleinen infopaketti TPS-FC Jazz -otteluun

TPS pelaa Ykkösen kauden 2016 toisen kotiottelunsa FC Jazzia vastaan Paavo Nurmen Stadionilla sunnuntaina 29.5. klo 18.30. Tapahtuma-alue käsittää pääkatsomon ja sen takana olevan alueen. Kaarre- ja aurinkokatsomot eivät ole auki.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämä kioskipiste, josta saa mm. kahvia, virvokkeita, makkaraa, lihapiirakkaa ja pyttipannua. Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon läheisyydessä on kaksi anniskelualuetta, jotka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä olevassa hirsihuvilassa. Mauno VIP-Gardenin ulkoalue on esteetön.

Liput ennakkoon Ticketmasterilta:
http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-fc-jazz-tickets/177177?language=fi-fi&languageSwitch=on

Paavo Nurmen Stadionille on kaksi lipunmyyntipistettä (Martin koulu ja Samppalinnan kesäteatteri). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 29.5. klo 17.30. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan Jazz-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

Lippujen hinnat TPS-FC Jazz -otteluun (Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset 16 €
-S-etualennus 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Lapset (7-16v.) 6 €
-Opiskelija/eläkeläinen 12 €

Kausikortit kaudelle 2016:

Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset 160 €
-Opiskelija/eläkeläinen 120 €
-Lapset (7-16v.) 60 €

TPS-kannattajakatsomo:

-Yli 15-vuotiaat 90€

VIP-kausikortti 500 € (+alv 24 %)

VIP-kortti sisältää:

– Liput parhailla paikoilla
– Sisäänpääsyn Mauno VIP-Gardeniin
– VIP pysäköinnin
– Ruokailun
– Ruokajuomat ja kahvin

Tilaukset TPS:n toimistolta: fc.toimisto@tps.fi tai soittamalla ma-pe (klo 11-15): p. 010 820 1922

TPS TV lähettää FC Jazz -ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-FC Jazz-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

TPS toivoo, että kaikki katsojat olisivat hyvissä ajoin liikkeellä, sillä alueella ei ole erillistä parkkialuetta.

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty pysäköintimahdollisuus Martin koulun pihaan (Hopeasepänkuja 2). Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle Stadionin Samppalinnan puoleisesta päädystä.

Tervetuloa!

Lisää uutisia