Yleinen infopaketti TPS-FC Inter-otteluun

TPS kohtaa FC Interin Suomen Cupin 5. kierroksella Turun Urheilupuiston Yläkentällä torstaina 2.4. klo 17.00. TPS:n kausikorttilaisten lippujen etuosto-oikeus Inter-otteluun on päättynyt. Lippujen yleinen ennakkomyynti jatkuu kuitenkin Ravintola Pikku-Torressa (os. Yliopistonkatu 30) torstaihin 2.4. klo 14.00 asti. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Myös TPS:n toimistolta (os. Tykistökatu 4 D, 5.krs) on edelleen mahdoillista ostaa lippuja. Toimisto on avoinna arkisin (ma-pe) klo 12-15.

Ennakkolippuja on myyty tähän mennessä yhteensä noin 600 kappaletta. Stadionin katsojakapasiteetti on tässä ottelussa n. 1100.

Molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat klo 16.15. Käteisellä maksaessa pyydämme mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, niin lipunmyynti etenee jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat klo 16.30.

Lippujen hinnat Inter-otteluun:

Pääkatsomo (paikat ovat numeroimattomia):
– Aikuiset 20 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 15 €
– Lapset 10 €

Päätykatsomo (noin 250 istumapaikkaa, loput seisomapaikkoja)
– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
– Lapset 5 €

Inter-ottelussa myydään myös makkara- ja kahvilipukkeita:
http://fc.tps.fi/inter-ottelussa_myydaan.3429.html

Inter-ottelussa vapaakorteista käyvät TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikortti, Palloliiton kultakortti sekä erotuomarikortti. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteestä. TPS:n lisenssikortilla lipun saa lunastettua Yläkentän lipunmyynnistä, aikuiset viiden (5) ja lapset kahden (2) euron hintaan. Paikat sijaitsevat päätykatsomossa.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. Stadionalueella ei ole vielä anniskeluoikeuksia.

TPS-FC Inter-ottelussa myydään myös TPS:n kausikortteja Ykkösen kaudelle 2015.

Lisää uutisia