Yleinen infopaketti TPS-AC Oulu -otteluun

TPS pelaa Jalkapallon Ykkösessä seuraavan kotiottelunsa AC Oulua vastaan Kaarinan keskuskentällä lauantaina 6.8. klo 16.00.

Liput ennakkoon Ticketmasterilta:
http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-ac-oulu-lippuja/185337

Ticketmasterin lippuihin tulee lipun hinnan päälle erillinen palvelumaksu. Myös TPS:n toimistolta (os. Karjakatu 37, 20520 TKU) on edelleen mahdollista ostaa ennakkolippuja.

Kaarinan keskuskentällä on yksi lipunmyyntipiste. Lipunmyyntipiste aukeaa klo 15.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan AC Oulu -ottelua Kaarinan keskuskentän pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Kaarinan keskuskentän pääkatsomon vasemman puoleisimpaan lohkoon.

TPS:n käytössä ovat Kaarinan keskuskentän takana olevat D-Gate Areenan ja Aktia Areenan paikoitusalueet. Huomioithan, että Kaarinan keskusliikuntapuistossa on samanaikaisesti käynnissä jalkapallo- ja tennisturnaus, joten paikoitusalueilla on ruuhkaa. Saavuthan siis ajoissa paikalle tai mahdollisuuksien mukaan käytä muita kulkuvälineitä.

Lippujen hinnat TPS-AC Oulu -otteluun (Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

Kaarinan keskuskentän pääkatsomo:

-Aikuiset 16 €
-S-etualennus 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Lapset (7-16v.) 6 €
-Opiskelija/eläkeläinen 12 €

Kaarinan keskuskentän pääkatsomon takaa löytyy TPS:n ylläpitämät kioskipisteet, josta saa mm. kahvia, virvokkeita, makkaraa ja pyttipannua. Kaarinan keskuskentän pääkatsomon takana on anniskelualue, joka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualue aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee keskuskentän takana olevassa Kaarinan jäähallissa (os. D-Gate Areena, Erotuomarinkatu 6, 20780 KAARINA). VIP-kausikorttilaisilla on erikseen merkityt paikat Kaarinan keskuskentän katsomossa.

HUOM! Ravintola Pikku-Torre ja Taivassalon Auto järjestävät yhteistyössä otteluun ilmaisen edestakaisen kuljetuksen. Kahteen bussiin pääsevät kaikkein nopeimmat. Bussit lähtevät Pikku-Torren edestä (os. Yliopistonkatu 30) klo 15.00 ja 15.30. Paluukuljetukset välittömästi ottelun jälkeen Ravintola Pikku-Torreen.

TPS TV lähettää AC Oulu -ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-AC Oulu -ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

Tervetuloa!

Lisää uutisia