Yleinen infopaketti TPS-AC Oulu-otteluun 13.5.

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä lauantaina 13.5. AC Oulun. Ottelu potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla klo 17.00.

Tapahtuma-alue käsittää Veritas Stadionin pääkatsomon, muut katsomonosat eivät ole käytössä ottelun aikana. Veritas Stadionilla on anniskeluoikeudet ja sieltä löytyy useita stadionyhtiön ylläpitämiä kioskipisteita.

TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Heineken VIP-lounge, joka sijaitsee pääkatsomon 3. kerroksessa. (Käynti pääkatsomon takaa vasemmasta reunasta ennen joukkue- ja lehdistötiloja)

Ottelua ennen tarjolla myös ”matsiruoka”, jonka hinta aikuisilta 9 € ja lapsilta 6 €. Palvelupiste löytyy Veritas Stadionin 3. kerroksesta (Käynti stadionin oheismyyntialueelta 2. kerroksesta)

Liput ennakkoon Ticketmasterilta: http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-ac-oulu-lippuja/194785

Veritas Stadionilla on kaksi lipunmyyntipistettä. Päälipunmyynti ja varatut liput –piste sijaitsee stadionin parkkialueen reunassa lähellä Veritas Stadionin pääsisäänkäyntiä. Toinen lipunmyyntipiste on Veritas Stadionin jäähallin puoleisessa kulmassa.

Veritas Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 13.5. klo 16.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan AC Oulu-ottelua Veritas Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Veritas Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

TPS:n peleissä lapsia viihdyttävät Turun Ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat, jotka pitävät lapsiparkkia kaikille 3-9 vuotiaille lapsille. Ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä ja kasvomaalausta. Lapsiparkki sijaitsee pääkatsomon 2. kerroksessa, kioskitasanteella.

Lippujen hinnat TPS-AC Oulu-otteluun:

Veritas Stadionin pääkatsomo:

-Aikuiset: 16 €
-S-etualennus: 14 € (Voimassa vain stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Opiskelija/eläkeläinen: 12 €
-Lapset: (7-16v.) 6 €

Kausikortit Veritas Stadionin pääkatsomoon:

Aikuinen: 160 €
Opiskelija/eläkeläinen/työtön: 120 €
Lapsi (7-16 v): 40 €
Kannattajakausikortti: 99 €
Kannattajakausikortti (opiskelija/eläkeläinen/työtön): 80 €

Otteluisäntä: VISMA PPG

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty omat paikat pääkatsomon F-lohkoon, jonne on hissiyhteys.

Elisa Viihde ja Fanseat.com lähettää TPS-AC Oulu-ottelun suorana lähetyksenä.

Tervetuloa!
 

Lisää uutisia