Yleinen infopaketti ti 23.6. klo 20.00 alkavaan Suomen Cupin puolivälieräotteluun TPS – HJK

TPS kohtaa tiistaina 23.6. Suomen Cupin puolivälieräottelussa HJK:n Helsingistä. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 20.00.  

TPS on avannut HJK-otteluun lipunmyynnin Olympiakatsomoon. Pääsylipun hinta on 18 €.

Ottelun lipunmyynti: https://www.lyyti.in/TPSHJKSuomenCup2020liput

TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan HJK-ottelua.

Ottelun tapahtuma-alue käsittää Olympiakatsomon, mitkään muut katsomonosat eivät ole käytössä ottelun aikana. Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Blomberginaukion puoleisesta päästä.

HUOM! Portit aukeavat klo 19.00 ja niissä on turvatarkastus. Pyydämme kaikkia katsojia saapumaan lippu- ja turvatarkastukseen noudattaen riittävää turvaväliä (1-2 metriä), jotta kaikki välttyvät turhilta lähikontakteilta sekä saapumaan ajoissa paikalle, jotta vältytään ruuhkilta.

TPS suosittelee, että kaikki ne henkilöt, jotka kuuluvat viranomaisohjeiden mukaisesti riskiryhmiin, jäisivät suosiolla pois ottelutapahtumasta. Sama suositus koskee henkilöitä, joilla on pieniäkään oireita flunssasta. Otteluun saapuminen on kuitenkin viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla.

Katsomoissa ei ole erikseen määrättyjä istumapaikkoja. Katsomoissa tulee kuitenkin huolehtia riittävästä 1-2 metrin turvavälistä. Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin. Poistuminen ottelusta tapahtuu sekä Blomberginaukion että Marli Areenan päästä.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Tervetuloa!

Lisää uutisia