Yleinen infopaketti ti 22.6. TPS – EIF -otteluun

TPS:n seuraava kotiottelu pelataan tiistaina 22.6. TPS kohtaa Kupittaan Veritas Stadionilla EIF:n Tammisaaresta. TPS – EIF alkaa ti 22.6. klo 18.30.

Yleisörajoitusten lievennyttyä, TPS avaa katsomot sekä kausikorttilaisille että irtolipun ostajille. Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumaan pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä kuitenkin edelleen rajallinen. 

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Huomioitavaa!

– Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
– Ottelutapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä
– Pyydämme katsojia saapumaan ja poistumaan omaa katsomolohkoa lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä (Pääkatsomon A-, B- ja C-lohkot -> Marli Areenan pääty, D-, E- ja F-lohkot -> Blomberginaukion pääty)
– Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava. 
– Katsomokapasiteetti on edelleen rajallinen turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
– Turhaa oleskelua sisätiloissa pyritään välttämään.
– Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
– Anniskelukatsomo A- ja B-lohkoissa ei ole käytössä, vaan koko katsomoalue on ikärajaton.
– Stadionilla suositellaan korttimaksua.
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan poikkeustilan aikana.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Katsojakapasiteetti pääkatsomossa on noin 1500 katsojaa. Tarvittaessa käyttöön voidaan ottaa myös Olympiakatsomo ja päätykatsomo.

Sisäänpääsy pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä (A-, B- ja C-lohkojen katsojat) tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä (D-, E- ja F-lohkojen katsojat). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Kausikorttilaiset

Kausikorttilaisten oma kausikorttipaikka on voimassa. Halutessaan kuitenkin kausikorttilainen voi siirtyä väljemmälle alueelle istumaan.

Kausikorttilaiset pääsevät otteluihin sisään pelkällä kausikortilla eli erillistä ottelukohtaista lippua ei tarvita. Pyydämme silti ystävällisesti ilmoittautumaan otteluun, jotta voimme vapauttaa tarvittaessa irtolippuja myyntiin. Ilmoittaudu täältä: https://www.tiketti.fi/fc-tps-2021-kotiottelut-ilmoittautuminen-miesten-ykkosen-akkreditointi/1299130

VIP-kausikorttilaisille lähetetään sähköpostitse erillinen ilmoittautumislinkki.

Irtolipunmyynti

TPS – EIF -ottelun lipunmyynti: https://www.tiketti.fi/fc-tps-eif-veritas-stadion-turku-lippuja/75227

Lippuja on myynnissä rajallinen määrä. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Tiketin verkkosivujen ja myyntipisteiden kautta, TPS-toimisto on toistaiseksi kiinni. Stadionilla ei ole pelipäivänä yleistä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:

Aikuinen 20 € / 18 € / 15 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 15 € / 13 € / 10 €* [normaali / S-etu / *ennakko]
Alle 18-vuotiaat 10 € / 8 € / 7 €* [normaali / S-etu / *ennakko]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

Stadionilla ei ole pelipäivänä poikkeusaikana lipunmyyntiä.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun poikkeusaikana kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan otteluita poikkeustilan aikana.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet:

– Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
– Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa
– Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana
– Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista
– Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin

Lisää uutisia