Yleinen infopaketti otteluun TPS-PS Kemi

TPS pelaa Ykkösen kauden 2015 toisen kotiottelunsa PS Kemiä vastaan Turun Urheilupuiston Yläkentällä torstaina 14.5. klo 15.00. Yläkentän stadionin katsojakapasiteetti on noin 1200.

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta osoitteessa Yliopistonkatu 30 torstaihin klo 12.30 asti sekä Lippupalvelusta. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu.

Myös TPS:n toimistolta (os. Tykistökatu 4 D, 5.krs) on edelleen mahdollista ostaa myös ennakkolippuja.

Mikäli lipunosto jää juuri ennen ottelutapahtumaa, Yläkentän molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat 14.5. klo 14.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

Lippujen hinnat TPS:n kotiotteluihin Ykkösessä kaudella 2015:
Lippupalvelu

Pääkatsomo:
– Aikuinen 14 €
– S-etualennus 12 €
– Lapsi (7-16v.) 6 €
– Opiskelija/eläkeläinen 10€

Päätykatsomo (noin 250 istumapaikkaa, loput seisomapaikkoja)
– Aikuinen 10 €
– S-etualennus 8 €
– Lapsi (7-16v.) 4 €
– Opiskelija/eläkeläinen 6 €

TPS TV lähettää PS Kemi-ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-PS Kemi-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin päätykatsomoon. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteistä. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan TPS:n kotiotteluita ilmaiseksi päätykatsomon istuma- ja seisomapaikoille.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. TPS:llä on stadionalueella on myös anniskeluoikeudet tarkoin määritellyillä alueilla, joita on kaksi. Molemmat anniskelualueet on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua.

TPS kohtaa maanantaina 18.5. MP:n Paavo Nurmen Stadionilla klo 18.30 alkaen. Myös MP-ottelun lippujen ennakkomyynti on alkanut Ravintola Pikku-Torressa ja Lippupalvelussa. Osuuspankin omistajajäsenet voivat ostaa MP-peliin lipun hintaan 2 €. Omistajajäsenten täytyy esittää joko pankkikortti tai erillinen omistajajäsenkortti, joista omistajajäsenyys ilmenee.

Lippujen hinnat TPS-MP-otteluun:
Lippupalvelu

Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomo:
– Aikuinen 8 €
– S-etualennus 6 €
– Lapsi (7-16v.) 2 €
– Opiskelija/eläkeläinen 4 €

Lisää uutisia