Yleinen infopaketti la 6.6. klo 14.15 alkavaan TPS – PIF -harjoitusotteluun

TPS kohtaa lauantaina 6.6. harjoitusottelussa PIF:n Paraisilta. Ottelu alkaa Kupittaan Veritas Stadionilla klo 14.15. 

TPS avaa PIF-otteluun lipunmyynnin Olympiakatsomoon (max. 400 katsojaa), pääsylipun hinta 10 €.

Ottelun lipunmyynti: https://www.lyyti.in/liputTPSPIF06062020

Ottelun tapahtuma-alue käsittää Olympiakatsomon, mitkään muut katsomonosat eivät ole käytössä ottelun aikana. Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Blomberginaukion puoleisesta päästä. Ottelussa ei ole kioskimyyntiä.

TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan PIF-ottelua.

HUOM! Portit aukeavat klo 13.30 ja niissä on turvatarkastus. Pyydämme kaikkia katsojia saapumaan lippu- ja turvatarkastukseen noudattaen riittävää turvaväliä (1-2 metriä), jotta kaikki välttyvät turhilta lähikontakteilta sekä saapumaan ajoissa paikalle, jotta vältytään ruuhkilta.


TPS suosittelee, että kaikki ne henkilöt, jotka kuuluvat viranomaisohjeiden mukaisesti riskiryhmiin, jäisivät suosiolla pois ottelutapahtumasta. Sama suositus koskee henkilöitä, joilla on pieniäkään oireita flunssasta. Otteluun saapuminen on kuitenkin viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla.

Katsomoissa ei ole erikseen määrättyjä istumapaikkoja. Katsomoissa tulee kuitenkin huolehtia riittävästä 1-2 metrin turvavälistä. Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin. Yleisön poistuminen stadionilta porrastetaan – katsojat saavat erilliset ohjeet ottelun kuulutuksista. Poistuminen tapahtuu sekä Blomberginaukion että Marli Areenan päästä.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.


Ennen TPS – PIF -harjoitusottelua pelataan Kupittaa 2:lla TPS U23 – Inter 2 -harjoitusottelu klo 12.15 alkaen. Otteluun vapaa pääsy. TPS U23 – Inter 2 -harjoitusottelu näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä TPS jalkapallon YouTube-kanavalta.


Tervetuloa!

Lisää uutisia