Yleinen infopaketti la 25.7. TPS – FC Lahti -otteluun

Kauden kolmas kotiottelu, TPS – FC Lahti, pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 25.7.2020 klo 17.00 alkaen.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumiin pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä rajallinen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa valtioneuvoston päätöksellä toistaiseksi.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita. Stadionin alueelle on lisätty erityisjärjestelyjä koskevia opasteita, siivousta on tehostettu ja ottelutapahtumahenkilöstö on koulutettu toimimaan ohjeiden mukaisesti.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Veritas Stadion on jaettu toisistaan täysin erillisiin ja korkeintaan 500 hengen katsomoalueisiin. Jokaisella katsomoalueella on omat sisäänkäyntinsä, kioskipalvelunsa ja WC-tilansa.

Katsojakapasiteetti Veritas Stadionin pääkatsomossa on noin 1300 katsojaa (A-, B- ja C-lohkot noin 500 katsojaa, D-, E- ja F-lohkot noin 500 katsojaa sekä VIP + aitiot noin 300 katsojaa). Tarvittaessa käyttöön voidaan ottaa myös Olympiakatsomo (noin 1000 katsojaa) ja päätykatsomo (noin 800 katsojaa). Luvut pitävät sisällään myös tapahtuman järjestämiseen kyseisissä katsomoissa osallistuvan henkilöstön, kuten kioskimyyjät ja järjestyksenvalvojat. TPS avaa lisäkatsomoita (olympia ja pääty) vain, jos se on taloudellisesti järkevää ja kysyntää riittää. 

Sisäänpääsy pääkatsomoon tapahtuu joko Marli Areenan puoleisesta päädystä (A-, B- ja C-lohkojen katsojat) tai Blomberginaukion puoleisesta päädystä (D-, E- ja F-lohkojen katsojat). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Huom! Anniskelualue löytyy vain Veritas Stadionin A-, B- ja C-lohkojen asiakkaille. D-, E- ja F-lohkojen asiakkaille ei ole anniskelua. Huomioithan myös, että eri katsomonosien (A, B ja C sekä D, E ja F) välillä ei ole mahdollista liikkua sisäänkäynnin jälkeen.

Kausikorttilaiset

Voimassa olevien poikkeusolojen aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja tarvittavan sujuvuuden ottelutapahtuman järjestämiseksi. Katsomolohkoihin otetaan vain rajattu määrä katsojia, joten istumapaikka ei välttämättä ole sama kuin kausikorttipaikan lohko.    

Kausikorttilaisten on ilmoittauduttava otteluun ennakkoon. Lue lisää sähköpostistasi tai ota yhteyttä TPS:n toimistoon elina.salo[at]tps.fi.

Irtolipunmyynti

TPS – FC Lahti -ottelun lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-fc-lahti-lippuja/271797. Lippuja on myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden sekä TPS:n toimiston kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:
Aikuinen 22 € / 20 € / 17 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 17 € / 15 € / 11 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Alle 18-vuotiaat 11 € / 9 € / 8 €* [normaali / S-etu / ennakko*]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet heinäkuun kotiotteluihin

– Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
– Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa.
– Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
– Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
– Stadionille pääsee kausikortilla tai lipulla ainoastaan kerran sisään
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
– Anniskelualue löytyy vain Veritas Stadionin A-, B- ja C-lohkojen asiakkaille
– Tahot, joilla on käytössään lippuvouchereita, lähetämme sähköpostitse lisäohjeita
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.
– Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin

Lisää uutisia