Yleinen infopaketti 26.10. pelattavaan TPS-FC Inter-otteluun

TPS kohtaa Veikkausliigan karsintojen 1. osaottelussa FC Interin keskiviikkona 26.10. klo 15.00 alkaen. Ottelu pelataan Paavo Nurmen Stadionilla. Tapahtuma-alue käsittää stadionin pääkatsomon ja sen takana olevan alueen. Kaarre- ja aurinkokatsomot eivät ole auki.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämä kioskipiste, josta saa mm. kahvia, pullaa, virvokkeita ja makkaraa, ja pyttipannua. Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon läheisyydessä on kaksi anniskelualuetta, jotka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-asiakkaita palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä olevassa hirsihuvilassa. Mauno VIP-Gardenin ulkoalue on esteetön.

Ennakkoliput Ticketmasterilta 26.10. klo 12.00 asti:

http://www.ticketmaster.fi/event/liigakarsintaottelu-fc-tps-fc-inter-lippuja/192647

Ennakkolippuja saa maanantaista 24.10. lähtien myös TPS:n toimistolta (os. Karjakatu 37, 20520 TURKU. Avoinna arkisin klo 11-15).

Paavon Nurmen Stadionille on kaksi lipunmyyntipistettä (Martin koulu ja Samppalinnan kesäteatteri). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 26.10. klo 14.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua. TPS on avannut FC Inter-ottelua varten myös pääkatsomon yläosasta kaksi katsomolohkoa ja avaa tarvittaessa katsomolohkoja myös lisää.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun otteluun. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan FC Inter-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon ja FC Interin kannattajat sijoittuvat pääkatsomon K1-lohkoon.

Lippujen hinnat ennakkoon 26.10. klo 12.00 asti
(Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

-Aikuiset: 10 €
-Lapset (7-16 v.): 5 €

Tämän jälkeen myydään liput normaalein hinnoin: aikuiset 16 €, S-etu 14 €, opiskelijat/eläkeläiset 12 € ja lapset 6 €.

Kauden 2016 kausikortit eivät ole enää voimassa. 

TPS toivoo, että kaikki katsojat olisivat hyvissä ajoin liikkeellä, sillä alueelle ei ole erillistä parkkialuetta.

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty pysäköintimahdollisuus Martin koulun pihaan (Hopeasepänkuja 2). Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle Stadionin Samppalinnan puoleisesta päädystä.

Ottelu näkyy suorana lähetyksenä VeikkausTV:n kautta. TPS:n yhteistyökumppani Radio Auran Aallot lähettää otteluselostuksen suorana taajuuksillaan ja nettiradiossa. 

Tervetuloa!

Lisää uutisia