Yleinen infopaketti 22.10. pelattavaan TPS-EIF-otteluun

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösen päätöskierroksella lauantaina 22.10. klo 15.00 alkaen tammisaarelaisen EIF:n. Ottelu pelataan Paavo Nurmen Stadionilla. Tapahtuma-alue käsittää stadionin pääkatsomon ja sen takana olevan alueen. Kaarre- ja aurinkokatsomot eivät ole auki.

Paavo Nurmen Stadionilta löytyy TPS:n ylläpitämä kioskipiste, josta saa mm. kahvia, pullaa, virvokkeita ja makkaraa, ja pyttipannua. Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon läheisyydessä on kaksi anniskelualuetta, jotka on varattu kaikille TPS:n kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen ottelun alkua. TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Maunon VIP-Garden, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä olevassa hirsihuvilassa. Mauno VIP-Gardenin ulkoalue on esteetön.

Liput ennakkoon Ticketmasterilta:

http://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-eif-lippuja/192239

Ticketmasterin lippuihin tulee lipun hinnan päälle erillinen palvelumaksu. Paavon Nurmen Stadionille on kaksi lipunmyyntipistettä (Martin koulu ja Samppalinnan kesäteatteri). Kesäteatterin puoleinen lipunmyyntipiste toimii päälipunmyyntipisteenä ja sieltä löytyvät myös varatut liput. Myös vapaakorttiliput löytyvät sieltä.

Paavo Nurmen Stadionin lipunmyyntipisteet aukeavat 22.10. klo 14.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua. TPS on avannut EIF-ottelua varten myös pääkatsomon yläosasta kaksi katsomolohkoa ja avaa tarvittaessa katsomolohkoja myös lisää.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan EIF-ottelua Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomoon.

TPS-kannattajat sijoittuvat Paavo Nurmen Stadionin pääkatsomon A1-lohkoon.

Ottelun tauolla kukitetaan SM-hopeaa voittanut TPS:n naisten edustusjoukkue.

Ilmainen bussikuljetus Paavo Nurmen Stadionilta (Betanianpolku) Gatorade Centerille HC TPS:n otteluun lähtee 15 minuuttia TPS-EIF-ottelun päättymisen jälkeen.

Lippujen hinnat TPS-EIF-otteluun (Kaikki liput myydään pääkatsomoon):

-Aikuiset 16 €
-S-etualennus 14 € (Voimassa ennakkoon Ticketmasterin myyntipisteissä sekä stadionin portilla ottelupäivänä alkaen 1 h ennen ottelun alkua. Alennus ei koske lasten, opiskelijoiden ja eläkeläisten tai alehintaisia lippuja)
-Lapset (7-16 v.) 6 €
-Opiskelija/eläkeläinen 12 €

TPS toivoo, että kaikki katsojat olisivat hyvissä ajoin liikkeellä, sillä alueelle ei ole erillistä parkkialuetta.

HUOM! Liikuntaesteisille on järjestetty pysäköintimahdollisuus Martin koulun pihaan (Hopeasepänkuja 2). Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle Stadionin Samppalinnan puoleisesta päädystä.

Tervetuloa!

Lisää uutisia