Yleinen infopaketti 17.9. pelattavaan Veikkausliigaotteluun TPS-FC Inter

TPS kohtaa Jalkapallon Veikkausliigassa maanantaina 17.9. FC Interin. Ottelu alkaa Turun Veritas Stadionilla klo 18.30.

Ottelun tapahtuma-alue käsittää Veritas Stadionin pääkatsomon ja Olympiakatsomon. Veritas Stadionilla on anniskeluoikeudet ja sieltä löytyy useita stadionyhtiön ylläpitämiä kioskipisteita. Lisäksi A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen rajattu katsomoalue on saanut kaudeksi 2018 anniskeluluvat. Lupa mahdollistaa kolmannen kerroksen St. Patricks ’s Pubista ostettujen juomien viemisen katsomoon. Anniskelukatsomon alueelle on myynnissä pääsylippuja ainoastaan 18 vuotta täyttäneille katsojille. Myös Olympiakatsomon puolella on annistelu- ja kioskipalvelut.

TPS:n VIP-kausikorttilaisia palvelee Heineken VIP –lounge, joka sijaitsee pääkatsomon 3. kerroksessa. (Kulku VIP-tilaan stadionin parkkipaikan puoleisesta päädystä). Heineken VIP –lounge aukeaa jo klo 17.00.

Veritas Stadionin ja Olympiakatsomon lipunmyyntipisteet aukeavat 17.9. klo 17.00. Lipunmyynti ja varatut liput –piste sijaitsevat stadionin parkkialueen reunassa lähellä Veritas Stadionin pääsisäänkäyntiä. Veritas Stadionin ja Olympiakatsomon sisäänkäynnit ovat Veritas Stadionin parkkipaikan puoleisesta päädystä (Blomberginaukio 4). Ruuhkien välttämiseksi TPS toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua, sillä stadionilla on turvatarkastus, ja myös pääsylippujen käsittely vie oman aikansa. Veritas Stadionin takana sijaitseva hiekkakenttä toimii ottelun aikana myös parkkialueena.

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO  -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Veikkausliigaotteluihin. TPS:n lisenssikorteilla pääsee seuraamaan FC Inter -ottelua Veritas Stadionin pääkatsomoon.

TPS:n peleissä lapsia viihdyttävät Turun Ammatti-instituutin lähihoitajaopiskelijat, jotka pitävät lapsiparkkia kaikille 3-9 vuotiaille lapsille. Ohjelmassa on mm. leikkejä, pelejä ja kasvomaalausta. Lapsiparkki sijaitsee Veritas Stadionin F-katsomon takana, 2. kerroksessa parkkipaikan puoleisessa päädyssä.

TPS:n kannattajat sijoittuvat Veritas Stadionin pääkatsomon A-lohkoon ja FC Interin kannattajat sijoittuvat Olympiakatsomon O-lohkoon.

Lippujen hinnat TPS-FC Inter -otteluun Veritas Stadionin pääkatsomoon sekä olympiakatsomoon:

Liput ennakkoon (https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-fc-inter-lippuja/217921):

– Aikuiset 15 €
– Opiskelijat ja eläkeläiset 10 €
– Nuoret (12-17 v.) 7 €
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi (Mikäli alle 12-vuotiaalle lapselle halutaan varata oma istumapaikka ennakkoon, täytyy hänelle ostaa nuorten lippu)

Liput Veritas Stadionin ja Olympiakatsomon lipunmyynnistä 17.9. klo 17.00 alkaen (S-etukortilla alennus myös Ticketmasterin S-ryhmän myyntipisteistä):

– Aikuiset 20 € (S-etukortilla 18 €)
– Opiskelijat ja eläkeläiset 15 € (S-etukortilla 13 €)
– Nuoret (12-17 v.) 10 € ((S-etukortilla 8 €)
– Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi (Pääsylippu pitää noutaa lipunmyynnistä)


Veikkauksen asiakkaana saat kaksi lippua yhden hinnalla! Katso lisää Veikkauksen sivuilta. (Huom! Etu on voimassa sadalle ensimmäiselle etuasiakkaalle.)


Otteluisäntä: LähiTapiola Varsinais-Suomi

Liikuntaesteisille on järjestetty omat paikat pääkatsomon F-lohkoon, jonne on hissiyhteys.

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-FC Inter -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3288363

Tervetuloa!

Lisää uutisia